View Single Post
Vechi 06.03.2009, 13:28:58
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=SeaGreen]Vsovi spunea:

[/COLOR]poi trebuia sa te uitzi shi la monah shi nu numai la scriptura, caci monahul a inghitzit in sec de doua ori...

iar daca vrei sa vezi exact pe text, atunci:
[COLOR=#8b0000][COLOR=#000000]M[COLOR=seagreen]atei [/COLOR]22 [COLOR=red]cu[/COLOR] 12[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]Și i-[COLOR=red]a zi[/COLOR]s: [SIZE=5]Pr[/SIZE][COLOR=blue][SIZE=5]i[/SIZE]e[/COLOR][SIZE=1]t[/SIZE][COLOR=blue]ene[/COLOR], cum ai [COLOR=blue]in[/COLOR]trat aici fă[SIZE=1]ră[/SIZE] [COLOR=red]hai[/COLOR]nă de n[COLOR=red]un[/COLOR]tă? El îns[SIZE=4][COLOR=red]ă[/COLOR][/SIZE] a t[SIZE=6][COLOR=red]ă[/COLOR][/SIZE]cut.[/COLOR]

sper ca te-ai lamurit shi direct pe text.

[COLOR=SeaGreen]Și pentru că tot nu m-am lămurit, a binevoit mai apoi să-mi arate și de ce nu m-am lămurit:

[/COLOR]...parintele acela de care se distra M-Margareta ca n-a intzeles ea ce spunea, poi daca n-a fost atenta decat la cele mari, din suficientza nu le-a vazut pe cele mici care erau cu mult mai mari decat cele "mari" pe care le-a observat ea... dar nu cu ochii se vad ci cu inima, cu simtzirile Cerului.

[COLOR=SeaGreen]Nu înțeleg de unde ți-ai dat seama că mă distram pe seama părintelui, pentru că eu nici n-am avut de gând și nici n-am băgat de seamă s-o fi făcut. Dar acum, dacă tot m-ai îndemnat să mă uit întîi la monah, și abia după aceea la Scriptură, luând seama cu mare atenție la amănuntul esențial că mai întâi monahul înghite în sec, m-am uitat la el cu atenție și am remarcat doar atât: că are părul alb, nasul roșu și privirea iscoditoare. Nu știu dacă e relevant, dar asta se vede cât de colo. Și se mai vede că una gândește, și alta spune. La Matei 22,12 nu scrie nimic despre Sfânta Treime. Sectanții ăia erau cam sărăcuți cu duhul, dacă n-au băgat de seamă nici măcar acest lucru, și "n-au mai avut ce zice" - după cum pretinde monahul cu părul alb și nasul roșu.[/COLOR]