View Single Post
Vechi 06.03.2009, 15:09:17
veveritza
Guest

Implicit

deci vsovi e ultima data cand iti mai raspund! am intrat pe forumul crestin ortodox mai mult sa citesc si sa ma folosesc decat sa-mi fac dusmani
Am citit si eu viata Verginiei, chiar si testamentul; ba am si intrebat, avand in familie si preoti ai B.O.R;
Nu contest faptul ca in timpul vietii au avut loc minuni-Dumnezeu le stie pe toate- dar dupa moartea ei, lucrurile au cam scapat din frau si au intrat pe un fagas periculos, detasandu-se clar de invatatura Bisericii ortodoxe, ucenicii inventand o serie de grozavii-era nevoie de intemeierea unei noi biserici?sau de o evanghelie a verginiei?...deci s-a ajuns la un cult al virginiei!
(Cartea care am rasfoit-o "Cuvantul Lui Dumnezeu" cu a cui binecuvantare apare?)
Poi ce, noi nu l-am avut pe parintele Arsenie Boca? si dupa moarte ii spunem noi sfantul prooroc Arsenie? nu,ci il cinstim si asteptam clipa cand va vrea Domnul sa fie canonizat si sa ii spunem si noi sfantul Arsenie
Sau nu am avut noi o gramada de slujitori ai lui Dumnezeu care au suferit in temnitele comuniste,luptand pentru apararea credintei stramosesti, suferinte poate mai mari decat ale Verginiei? dar i-am facut noi de la sine putere sfinti?
Apoi ucenicii Verginiei nu prea tin cont de invatatura data lor prin testament: sa nu lipseasca de la slujbele bisericii (atunci cum e posibil mai vsovi sa nu stii ce e Pavecernita?), sa cinsteasca preotii care indiferent cum sunt au har si dar de a ierta pacatele, sa se roage la TOTI sfintii cu metanii pana la pamant,sa se spovedeasca si sa se impartaseasca cat mai des........
Iar ucenicii cei cuminti ce au facut? poi nu , cine nu e cu noi,cu sfanta proorocita verginia e impotriva noastra, preotii din BOR sunt comunisti nu sunt buni, hai sa ne facem noi lumea noastra si sa traim dupa niste reguli si scrieri de ale noastre asa cum ne place noua.Si uite asa au facut din tantar armasar. Treaba lor sau a voastra si drum bun!
Iarta-ma ca te intreb dar am devenit curioasa: tu la ce slujbe participi? si ce slujba iti place tie cel mai mult? pentru ca sincer imi creezi impresia ca tu nu esti nici cu caruta nici cu teleguta; te-am mai sfatuit prieteneste sa-ti cauti un duhovnic in BOR pentru ca sigur te poate ajuta;
mai citeste si altceva decat Cuvantul lui Dumnezeu de la Pucioasa
Pacat ca nu ai participat la pavecernita-sunt slujbe inaltatoare, rugaciunile care se fac sunt balsam pentru suflet, iar in timp ce se canta "Cu noi este Dumnezeu"........nu-mi gasesc cuvintele sa exprim starea sufleteasca;
mai poti incerca astazi daca citesti mesajul -mergi la o biserica apropiata din cartierul tau si ai sa te convingi, slujba incepe de obicei la ora 17-17,30;
Nu mai vreau sa discut cu tine in contradictoriu, daca tu nu tii cont de sfaturile atator oameni (care au inceput sa te ignore,vazand incapatanarea ta) de ce m-as crede eu mai desteapta sa ma lupt cu tine? in fond si la urmei urmei Domnul ne-a lasat libertatea de a alege drumul pe care vrem sa mergem, ori cel stramt ori cel larg, asa ca.......drum bun si la revedere