View Single Post
Vechi 06.03.2009, 16:07:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Poi de sf Verginica (sfintzi sunt cei credincioshi pana la sfarshit Domnului shi cei ce vietzuiesc intru sfintzenia Domnului, iar atunci cand sunt shi canonizatzi deja nu shtiu ce este, atunci au fost canonizatzi, dar la unii sfintzi li s-au gasit moashtele dupa multa vreme, crezi ca pana i-au gasit shi i-au canonizat ei nu trebuiau veneratzi ca sfintzi?, dar nu vreau sa te pun sa venerezi pe nimeni, veneraza pe sfanta numelui tau shi e suficient, caci fiecare mic sfant are trecere inainte lui Dumnezeu) n-am sa te intreb cum se face ca deshi credeai shi ai iubit-o mai mult decat mine ca eu tzi-am spus ca nu pot marturisi ca o iubesc decat ca ma stradui cumva s-o respect, deci de aia spun pentru ca erai oarecum apropiata ca loc de ea din moment ce shtii ca au fost shi minuni prin ea, shi atzi discutat in familie sau impreuna cu unii preotzi apropiatzi, probabil din tot felul de barfe shi din nemultzumirile pe ucenici ai ajuns sa nu o mai iubeshti shi citeshti, dar e treaba ta, dar eu vroiam sa te intreb de Vladimireshti, ce potzi sa povesteshti despre acel loc, despre Trambitza nr 4, dar ai grija ca ai promis ca nu-mi raspunzi, roaga-te sa te ierte Domnul ca itzi calci iarashi cuvantul shi ai sa-mi raspunzi...

Poi nu shtiu ce este Pavecernitza shi nu mi-ai explicat... nu m-ai lamurit... ci m-ai trimis sa o ascult, sa particip, poi poate ca particip, dar nici nu shtiu la ce, shi nici nu ma prea intereseaz, mie imi place doar sa particip cumva, dar nu prea reushesc..."tipic, tipic shi la inimia nimic" sau ce patzesc eu: mandrie asha ca un fel de simtzire...

nici eu nu vreau sa ne contrazicem, ca defapt eu nu ma contrazic cu tine shi nici tu n-ai facut-o intentzionat ci doar nu pricepi cum se poate ca:
shi totushi sf Verginica sa fie shi totushi un Mare prooroc shi o sfanta Mare...

vezi eu zic de ea shi imi pare ca o lingushesc asemenea lui Pisi ca nu simt ca ash iubi-o ci doar ma aflu in treaba sa vorbesc... poate mi s-a racit din inima, poate m-am ratacit cum spui dumneata, dar sigur te ratatceshti atunci cand te lashi ametzit ca cineva sa-tzi rapeasca ceea ce ai crezut shi ai iubit ca find dat de la Dumnezeu, Dar din Dar... deci fie eram ratacit mereu dar nu am vrut sa recunosc, fie m-am ratacit din plictiseala tot mereu marturisind Calea-Adevarul care duce la Viatza, dar precis din slava de la oameni am patzit-o, caci cautandu-mi vrednicia pentru slava de la ei am inceput sa ma racesc, dar daca nu marturiseshti Adevarul iar e rau asha ca: NU ESTE SECTA! (trambitza 6 shi 7 in ultima vreme cu atat mai mult cu cat ascultare cu dea sila nimeni nu este dator sa faca nimanui pe motiv ca Domnul o cere, asta sa shtii de la mine shi nu de la fratzii voshtrii shi ai mei Pucioshii)

dar ash vrea sa imi povesteshti despre Trambitza nr 4, despre viatza shi lucrarea shi Darul primit de Veronica... caci eu nu shti decat ca artishtii in TV au facut un film despre ea shi shoriceii shi Pisica, motanul Dan-ila...

Veronica, Veronica,
fata draga shi frumoasa...

care este povestea vietzii ei, stimata Veveritza, daca nu te superi...