Citat:
În prealabil postat de liviu-sergiu
Daca vrei sa vezi adevarul, atunci nu te mai lasa influentat de Ellen White si lasa teoriile ei, ca nu ea te mantuie. Sunt prea multe erori in scrierile ei si eu m-am ferit sa cred ce zice ea orbeste, de aceea am incercat sa nu ma las influentat si iata rezultatul, mi-am dat seama ca nu este proorocita sau cum o numiti voi.
|
Daca vreti sa barfiti despre Ellen White, alegeti-va ca parteneri de discutie pe domnii Ovidiu-s si Iustin 32. Eu habar nu am ce a spus Ellen White despre moarte si starea omului in moarte. Stiu foarte bine ce a spus Sfanta Scriptura.
Faptul ca Ellen White a facut unele greseli (mai ales la inceput), este bine stiut. Ce ati vrea? Sa fie infailibila? Si profetul Natan a gresit. Si Apostolii Pavel si Petru au gresit.
Daca totusi va pasioneaza calitatea profetiilor Ellenei White, cititi cartile ei de sanatate, scrise cu 100 de ani in urma si care sunt apreciate de medicii de astazi.
Si pentru viitor. Ellen White a facut o profetie nebuneasca pentru vremea in care a trait. A profetizat o unire intre America protestanta si Vatican (doar un nebun putea sa spuna asa ceva, acum cca.100 de ani). Apoi, va urma o lege administrativa prin care va fi obligatorie pazirea duminicii (conform profetiei Ellenei White). Urmariti mersul istoriei. Sa vedem daca se vor implini aceste profetii sau nu.