View Single Post
Vechi 09.03.2009, 06:25:55
floarealbastra floarealbastra is offline
Banned

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit

Sa fii patimas, nesimtind patima trupeasca e teribil! Ca asta inseamna ca in tot ce faci tu pui pasiune si suflet si te dai pe tine 100% in ceva in care crezi. Dar sa-ti dai inima asa, unui venit care te inrobeste si cu o privire, nici nu se poate exprima in cuvintele unei limbi omenesti, poate ingeresti!

In plus, daca s-a instalat neincrederea, suspiciunea, e mai greu apoi de castigat inapoi desi nu imposibil. Si apoi, uneori lucrurile iau o intorsatura pe care nu ar trebui sa o ia si totul escaladeaza asa precum conflictele etnice care se termina prin instalarea de misiuni de construire si mentinere a pacii. De cele mai multe ori chiar si Natiunile Unite dau gres, putine cazuri de succes.

Desi sa transformi imposibilul in posibil e o arta tainica. Si eu am promis cuiva ca voi face asta si pana acum nu am facut-o! Drept urmare, ma mustra constiinta!

Asa se explica noptile albe; ca daca va mai spun ca nici in vise nu ma lasa omul asta, ma credeti? Iar in vise, e chiar indraznet ...

Ori viata asta e un vis, Iubirea e un vis, totul e un vis ...
Iar eu sunt ancorata in Realitate, zi de zi, si intr-o zi, visul va fi palpabil in realitate.

Ma intelegi tu pe mine?

Eu nu sunt o egoista, eu sunt un albatros!
Reply With Quote