Sa scriu?! Sa nu scriu....?! Ma intreb daca foloseste cuiva...
Am citit ce s-a scris in domeniu, ani de zile am citit ca sa inteleg, ma rog... impropriu spus, poate sa incerc sa inteleg, ce mi se intampla mie. Asta e si motivul pentru care am ratacit, am cautat, nu mi-au placut raspunsurile ortodoxiei, eram fascinata de explicatiile mistice, imi convenea si faptul ca nu ma simteam vinovata, in toate aceste "alte" curente de spiritualitate exista o anestezie spirituala care iti reteaza cu totul durerea vinovatiei. Dumnezeu te iubeste asa cum esti, esti minunat indiferent ce prostie faci, el e bun si te iarta, tu continua si fa prostii cu carul ca El te iarta, si... cum...? cum nu vezi ca tu esti Dumnezeu? Dragilor toti sunteti dumnezei, trebuie sa atingeti aceasta treapta a iluminarii si sa deveniti constienti de propria vostra divinitate..... eheee si cate prostii de-astea am citit si digerat... nici nu are rost sa va mai spun. Sa revin totusi la subiect ca de-aia am facut ocolul asta. Eu am trait experiente mistice de iesire din corp, proiectii astrale, vise lucide, de toate, absolut de toate. Toate aceste experiente NU au nimic de a face cu ce se intampla dupa moarte cred eu. Sunt doar naluciri dracesti ca sa te abata de la dreapta credinta. Dupa ce m-am intors la Biserica acum 7 luni, nu am mai avut astfel de iesiri din corp, "viziuni" si "revelatii" si ma simt foarte bine. Trebuie sa mentionez ca aveam foarte des, uneori zilnic. Rugaciunea lucreaza si prin rugaciune sufletul afla ceea ce ingaduie Domnul sa stie, mai ales ceea ce ii e de folos.
Doamne Ajuta!
|