View Single Post
Vechi 09.03.2009, 19:01:37
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit News

Citat din ultimul "Cuvânt al lui Dumnezeu" sosit cu norii la Pucioasa:

[COLOR=Blue]Vă voi da povețe, voi sta cu voi în sfat și vă voi mângâia și vă voi învăța și vă voi crește pentru ale Mele, și fericiți vor fi cei ce vor crește întru ale Mele, și aceia vor fi rodul Meu, căci lucrarea Mea cu voi este pentru [COLOR=Red]învierea morților, tată, și ei se vor scula și vor mărturisi pe Dumnezeu și lucrarea Mea de azi cu voi[/COLOR]. Amin.[/COLOR] (08 -03-2009)
[COLOR=Black]
Interpretare liberă: Cât de curând se vor împlini 40 de zile de la moartea lui Nicolae Ștoica (fostul "soț" al "Șfintei Virginia") și atunci va fi "adus" spiritul lui Nicolae pe pământ, ca să mărturisească el întregii lumi pe care a părăsit-o, ce mult rău i-a făcut el Verginicăi pe pământ atunci când a părăsit-o și cât de mult se căiește el acum. Și mai ales, să-i mustre pe cei care încă se mai răzvrătesc împotriva noilor "Guru" de la Pucioasa, liderii pucioshi, și să-i îndemne la supunere desăvârșită. Iar dacă nu se vor supune, vor păți și ei la fel ca și Nicolae Ștoica: vor fi "extrași" din lumea aceasta, că altfel nu se mai poate cu ei.
[/COLOR]