View Single Post
Vechi 09.03.2009, 20:33:05
emanuel2007
Guest

Implicit

problema nu e numai masoneria precum am mai spus pericolul cel mai mare sunt minciunele care se porpovaduiesc acuma in biserici in locul adevarului mantuitor ... PREOTII MINT CU NERUSINARE luandu-se dupa lume ... iar minciunile lor sunt foarte multe si diverse ... ei acuma se iau la intrecere care sa minta mai mult , prea putini mai incearca sa se mai tina la linia de plutire , dar si aceia nu reusesc mai nimic , esueaza numai in cateva zile de incercare , si apoi o iau de la capat ... iar despre simplii credinciosi , ce sa mai zic ? sunt eretici si nici macar nu isi dau seama ! cei mai multi ...iar cei care nu sunt eretici sunt sortiti iadului din lipsa pocaintei ...

am vrut sa fiu numai obiectiv , io nu am nimic cu nimeni ... cine are alta parere sa si-o tina pentru el io am parerea mea pe care nu mi-o modific caci stiu ca e adevarata ... fiecare sa creada ce vrea insa la judecata sufletelor fiecare se va confrunta cu adevarul constiintei sale , ca vrea ca nu vrea ... de aceea decat sa ne mintim pe noi insine asa de greu , mai bine ar fi sa ne facem examene de constiinta , mai ales ca avem multe de recuperat ...
Reply With Quote