View Single Post
Vechi 09.03.2009, 23:20:40
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Apropos de cele spuse de tine Silvia.Cînd fiul meu era în anul I la facultatea de teologie pe care a și abandonat-o spre disperarea noastră a părinților, alegându-și singur drumul de urmat în viață mi-a spus o vorbă tare înțeleaptă la care nu am avut replică "- stiți voi dragii mei părinți ar fi timpul să înțelegeți că nu sunt nici atât de frumos și nici atât de deștept cum vă amăgiți voi că sunt!"
În ceia ce privește istorioara pe care am scris-o este adevărată, din păcate iar personajele sunt reale.Aceasta nu înseamnă că este o regulă.Oriunde sunt și persoane oneste care nu te condiționează deși...eu le cam cu lumânarea (dacă observi mi-am pus-o și în avatar)
Îți doresc să fii la pensie că nu-i chiar atât de greu precum se spune.
[COLOR=green]Am înțeles că ceea ce ai redat este real, nu m-am îndoit nici o clipă, pentru că eu cunosc situații și mai grozave. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ceea ce aș vrea eu să se înțeleagă din cele spuse de tine mai sus e că au aceeași vină și părinții care dau și cadrele didactice care primesc... Și cei care pierd din această "tranzacție" destul de transparentă, sunt copiii... Copiii care sunt mințiți de coaliția părinte-cadru didactic...[/COLOR]