View Single Post
Vechi 10.03.2009, 02:09:04
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu e bine să judecăm, dar dacă tot o facem, pentru că până la urma urmei, discutând despre ceva, trebui judecată problema, fapta, situația respectivă, in cazul de față, judecata este mult prea aspră. De pe margine, ușor e a vorbi. Nu ști până la urmă exact ce este in sufletul cuiva, ce răni nevindecate sunt. Să nu fim mai aspri decât ar trebui. Aruncăm prea ușor cu pietre și tragem concluzii mult prea pripite.
Adica suntem noi mai buni decat Sfintii, Cristian, de nu acceptam cuvintele lor?!?
Ii acuzam si pe ei de superficialitate?
Noi discutam aici IN PRINCIPIU, nu ne-am adunat sa punem pe cineva la zid. La ce ne-ar folosi?!? Dar a sti cum e corect, da, asta ne ajuta imens. Cred ca esti de acord.
Si apoi, stii bine, ca nu avem PE NIMENI printre noi, care a iesit din manastire. Ne dam doar cu parerea, unii, iar altii venim cu scrierile Sfintilor Parinti: Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Vasile, etc.
Am ajuns sa ne permitem sa-i contrazicem, pe motiv de superficialitate in abordarea problemei? sanu uitam ca pe vremea aceea manastirile numarau mii de suflete, nu zeci, ca azi.
Reply With Quote