View Single Post
Vechi 10.03.2009, 02:31:26
ratatul_com ratatul_com is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit

se va supara cineva daca sunt ironic?
cred ca da, asa ca voi incerca sa nu fiu!
Dumnezeu a creat lumea in sase zile!
dar nu a creat intai omul si apoi pamantul, ci a facut toata faptura dupa a sa randuiala. apoi l-a pus pe om stapan al fapturii.
Apoi in fizica se folosesc modele matematice, care se bazeaza intotdeauna pe ipoteze simplificatoare pentru ca aparatul nostru matematic este prea slab pentru a ne da seama de fapt de ceea ce se intampla, Se stie de exemplu ca pana si o simpla miscare oscilatorie a unui pendul e descrisa de niste ecuatii simplificate in care pentru unghiuri mici se aproximeaza sinusul unui unghi cu unghiul... samd, samd
daca mergem in mecanica cuantica vedem ca incertitudinea este principiu, si eu care sunt adept al stiintelor exacte vad cea mai mare ciudatenie: incertitudinea principiu, chiar nu pot sa accept asa ceva...
Ce voi face? voi nega stiinta? Nu cred mai degraba o voi perfectiona cu credinta in Dumnezeu, ca El este tatal a toata stiinta, pentru ca El i-a pus bazele, de unde trag concluzia ca habar nu am de fapt ce se intampla.
Isaac Newton, care a pus bazele mecanicii clasice a fost un mare pasionat de Dumnezeu... asa incat se intrerbau comunistii: "cum a putut un fizician asa de mare sa piarda atat de mult timp cu niste studii inutile???"
multa lume isi pune problema OZN-urilor ceea ce mie mi se pare inutil, deoarece alte fiinte care traiesc pe langa noi sunt, unele cu care ne-am obisnuit si le vedem, si altele cu care ne-am obisnuit si nu le vedem.
Problema vine cum interactionam?
simplu:
prin ganduri interactionam cu duhurile, si asta o invatam de la biserica, ca zice rugaciunea ca ma impartasesc cu Trupul cel Dumnezeiesc spre izgonirea lucrarii celei diavolesti, care se lucreaza cu gandul intru madularele mele, si tot asa interactionam si cu duhurile cele bune care sunt ingerii...
Lucrarea cu "strinii din afara lumii" e mult mai aproape de noi de cat ne dam seama...
De asta se va judeca la sfarsit si orice gand il va avea omul, pentru ca noi il alegem sau il respingem!
Asadar sa fim cu luare aminte cum lucram la mantuirea noastra!