View Single Post
Vechi 10.03.2009, 10:44:24
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta:
Citat din ultimul "Cuvânt al lui Dumnezeu" sosit cu norii la Pucioasa:

[COLOR=blue]Vă voi da povețe, voi sta cu voi în sfat și vă voi mângâia și vă voi învăța și vă voi crește pentru ale Mele, și fericiți vor fi cei ce vor crește întru ale Mele, și aceia vor fi rodul Meu, căci lucrarea Mea cu voi este pentru [COLOR=red]învierea morților, tată, și ei se vor scula și vor mărturisi pe Dumnezeu și lucrarea Mea de azi cu voi[/COLOR]. Amin.[/COLOR] (08 -03-2009)

[COLOR=black]Interpretare liberă [COLOR=darkorchid](raspuns liber)[/COLOR]: Cât de curând se vor împlini 40 de zile de la moartea lui Nicolae Ștoica [COLOR=darkorchid](e Stoica)[/COLOR] (fostul "soț" al "Șfintei Virginia" [COLOR=darkorchid](e sfanta, e sotz shi nu au sens ghilimelele)[/COLOR]) și atunci va fi "adus" spiritul lui Nicolae pe pământ [COLOR=darkorchid](ce este, incepi sa devii mama omidee? spiritul lui Nicolae Shtoica dupa 40 de liturghii va ieshi din Sheol shi se va ridica la Ceruri, da va fi adus de ingerii albi eventual)[/COLOR] , ca să mărturisească el întregii lumi pe care a părăsit-o, ce mult rău i-a făcut el Verginicăi pe pământ atunci când a părăsit-o și cât de mult se căiește el acum [COLOR=darkorchid](nu mai are ce marturisi lumii, dar nu-i exclus, ca din Ceruri sa-i dea Cale Dumnezeu sa spuna adevarul, deci aici intuieshti bine, nu-i exclus ca va marturisii apoi).[/COLOR] Și mai ales, să-i mustre pe cei care încă se mai răzvrătesc împotriva noilor "Guru" de la Pucioasa [COLOR=darkorchid](shi voi credetzi ca acolo e vorba de lotus? cine v-a prostit shi unde scrie? mie imi pare ca e vorba de un trandafir, ca lotushii te invatza ca sa zbori din floare in floare ca viespii, pe cand la Pucioasa e un trandafir dar fara spini, din ala fara spini)[/COLOR], liderii pucioshi, și să-i îndemne la supunere desăvârșită [COLOR=darkorchid](poi asha or sa se mantuie prin supunere desavarshita, dar nu lor ci lui Dumnezeu prin ei, ca supunerea nu este ceva rau decat daca te supune folosindu-se de Dumnezeu defapt tiraniei omului rau shi necredincios stapanit de ingerul negru in timp ce ingerul alb shade rushinat shi parasit shi abandonat, sadind in ucenic fie o tiranie cinica asha ca o mare bertate a distractziei, fie o lingusheala plina de defilare shi onor-mandrie revolutzijonarada)[/COLOR]. Iar dacă nu se vor supune, vor păți și ei la fel ca și Nicolae Ștoica [COLOR=darkorchid](e Stoica)[/COLOR]: vor fi "extrași" din lumea aceasta [COLOR=darkorchid](adica vor muri, bineintzeles, daca merg sa slujeasca shi sa-i lege satana)[/COLOR], că altfel nu se mai poate cu ei. [/COLOR][COLOR=darkorchid](ba se mai poate, dar cand or sa strige din gheena, atunci dumneata ai putea sa rabzi shi sa auzi strigatele infioratoare dupa ajutor? eu poate ca am sa rezist sa vad la altzii, ca am constata ca-s shi sadic shi cinic, dar dumneata?, daca eshti asha simpatica vazand corect ca batranul calugar avea nasul roshu shi privirea iscoditoare, crezi ca ai sa rezishti? dar n-ai observat ceva esentzial: ca forma gurii acelui Calugar anonim seamana cu un simbol Imparatesc de pe acoperamantul capului unor calugari, dar nu am mai gasit sa-tzi arat, e ca o frunza de ... ceva ce se foloseshte la Regi shi Imparatzi... shi asta n-ai observat, ca doar moshul ala era neesentzial shi irelevant, na valoarea mea... nu-i ashea?)[/COLOR]

iar de veronica ce potzi sa-mi spui ca vad ca veveritza nu mai raspunde...
ai vazut cum motanul Dan-ila te pescuieshte ca sa te puna la zita? itzi pune in unditza fericirea sub forma de viermishor shi-tzi promite ca o sa-tzi fie bine shi ca o sa faci dreptate... poi ce poate el sa dea ce nu are? poate sa dea motanul Dan-ila Viatza? el doar e mare dushman cu vulpitza care te invatza sa furi shi sa te strecori : pash, pash... prin lastarish... shi apoi sa te odihneshti de asha o mare truda... dar la final a sfeclito Elisabeta Bostan aratand ca trebuie sa te crezi vrednic shi sa te lauzi cu vrednicia ta, a prostit copii... dar povestea de la inceput e perfect adevarata: Bunicul il va intoarce pe nenea Lup pe dos... shi- sa-l vezi atunci ce va face el cu glasul lui ala gros sau ala ascutzit pe tocila.