View Single Post
Vechi 10.03.2009, 23:00:34
emanuel2007
Guest

Implicit

antonia a preluat cuvintele astea " scapa cine poate " dintr-o vedenie in care Mantuitorul s-a arata unui staret din vremurile noastre si i-a spus tocmai aceste cuvinte " preotii Il rastignesc a doua oara " , si " azi scapa cine poate " , " in orice caz sa nu isi mai puna nimeni nadejdea in oameni , preoti si ierarhi ! " ... astea sunt cuvintele Mantuitorului Iisus Hristos din vedenia respectiva , si sa nu zici acuma ca inventez ca am sa dau copi paste cu vedenia respectiva ca sa vezi ca nu mint deloc ; exact asa a zis Iisus , aceste cuvinte care le-am zis si io , si inca multe altele la fel de grave , dar am rezumat la astea , si e suficient deocamdata ...
deci ascultarea de preot poate sa fie si diavoleasca ... sigur ca poate ; si chiar , in vremurile noastre este mult diavoleasca ascultarea de preoti , din cauza carora s-a tampit lumea , crezand ca nu mai este necesar nimic pentur mantuire ; chiar zilele trecute asistam cu stupoare la predica unui astfel de preot in biserica , care spunea ca nu mai este necesar sa postim de carne , lapte , branza , oua , ci numai atata cat putem noi si e suficient pentru mantuire ... auzi la ala ! saracu' ... a inebunit lumea !
Reply With Quote