View Single Post
Vechi 11.03.2009, 00:34:10
emanuel2007
Guest

Implicit

io asa cred ... si ma bazez pe sfintii parinti cand am zis asta si pe realitatea pe care o vad in jur ... cat despre banare ... nu am nimic de zis ... io imi intreb constiinta daca fac ceva pentru mantuire si nu pentru a nu fi banat ; io asa gandesc si cred ca e bine ... cat despre ierarhii din sinod , repet : am impresia ca ei acuma nu stiu de cine sa se mai teama : de masoni care au puterea lumeasca , sau de credinciosii pe care ii supara cu politica asta secularista si ecumenista ; caci ei se tem mai ales ca sa nu isi piarda scaunele si nu pentru mantuire ... numai asa imi pot explica cum de iau hotarari dupa UE si masonerie , dar cand credinciosii le cer sa faca publica sedinta de sinod si semnaturile lor , tac si nu mai zic nimic ; cu toate ca o organizatie care cuprinde foarte multi credinciosi le-a cerut expres sa faca publica sedinta , asa cum de altfel o cere si normele , si cum s-a obisnut sa se faca si pana acuma ; se tem , se vede de la o posta ; si ii mustra constiinta ... " interesanta " strategie , insa nu urmareste mantuirea ci iadul ...
rau e sa traiesti cu frica lumeasca , si ei se mai tem si de celelalte biserici surori ortodoxe , care toate , dar absolut toate , au dat verdicte foarte aspre asupra pasapoartelor ... toate celelalte biserici au respins pasapoartele , dar sinodul nostru e cuprins de frica ... sper sa se trezeasca , caci altfel bine nu va fi ... in orice caz , asupra lor este raspunderea pentru credinta ortodocsilor din romania , si asupra noastra care ar trebui sa ne rugam pentru ierarhi si preoti ... io la asta ma gandesc , la raspunsul pe care am sa il dau in fata Judecatorului ...
Reply With Quote