nu va lasatzi amagitzi de shtiintza shi cei ce propovaduiesc ipotezele shi axiomele acestor teorii cu miliardele de ani ...lumina... shi cu alte prostii,
anii, timpul a aparut odata cu calcarea de catre Adam a poruncii lui Dumnezeu, au ieshit din Veshnicie shi au intrat in timpul patimilor, timpul suferintzelor, timpul shi vremile iadului... deci timpul a aparut acum 7517 ani, caci primele 7 zile, shi cat au mai fost de la Creatzia pana la caderea in pacate, in patimi shi faradelegi, pana la cadere au fost zilele Luminii, omul, Adam shi Eva erau deasupra zilei, Creatzia shi Gradina Edenului era deasupra timpului, iar Gradina Edenului erau Dumnezeul tuturor celor Create, erau veshnici, erau intru Dumnezeu imparatzind peste toate, dar apoi, dupa cadere s-a intrat in noapte, in anii din noapte, anii din iadul de pe pamant shi din iadul din sheol, iar timpul omului cazut, timpul omului pe pamant a fost stabilit in Cer la 15000 de ani, din care 10000 de ani lasat sub stapanirea satanei, pentru pacatul savarshit de om impreuna cu satana, indemnat de satana shi de duhul minciunii maririi de sine, al ingamfarii shi neascultarii din inima primului om shi al urmashilor sai, oameni, sau oameni shi ingeri negrii lucrand la trufia lor, ascultandu-se unul pe altul shi piszmuindu-se shi adulandu-se shi ubindu-se reciporc, in lepadare de Dumnezeu.
deci evolutzia inseamna ceva benefic olului, iar revolutzia este o rascoala tot in favoarea olului, o repetare a evolutziei olului prin rascola, prin nemultzumire shi prin placOMie... adica ceva ce tzine de paganism...
deci asha cum explic eu mai sus, asha ceva am intzeles eu din Cuvantul lui Dumnezeu dat prin Trambitzele Domnului, prin cele 7 sfinte Trambitze Apocaliptice ale Domnului, shi sunt convins ca asha stau lucrurile in realitate.
|