Citat:
În prealabil postat de scrabble
@Florin-Ionut: exista aici, pe forum, creationisti care nu sunt de acord cu parerea ta, conform careia universul cu tot ce e in el nu a aparut instantaneu.
|
Exista si sunt majoritari; treaba lor, parerea lor, n-am ce sa le fac daca refuza vehement sa creada dovezile stiintifice care ne arata clar ca Universul insusi este "putin" mai vechi de cateva mii de ani... :)
Ceea ce am scris nu am inventat eu insumi, ci am invatat de la un teolog ortodox cu greutate, care nu s-a limitat numai la a studia teologie, ci a fost deschis stiintelor din multe domenii (de exemplu i-a recitat la o conferinta dintr-o suflare pe cei mai renumiti fizicieni moderni), care a fost si om de cultura, care stia nu stiu cate limbi straine vii si moarte, care era invitat sa participe la traducerea Scripturilor in romaneste, care, cand von Neumann si-a pubicat cartea sa celebra despre principiile de baza ale functionarii calculatorului, a citit-o intr-o noapte si a zis: de astazi incepand lumea se va schimba... Da, este vorba de Constantin Galeriu, un om care a avut curajul sa recunoasca existenta extraterestrilor si care nu refuza sa vorbeasca pe teme dificile cam ar fi clonarea si altele...