Citat:
În prealabil postat de mihai_1991
Well, teoria cu "Dumnezeu a creat evolutionismul" mi se pare o explicatie puerila, ce incearca sa limiteze impactul evolutionismului.Insa daca d-zeu i-a creat pe Adam si Eva, evolutionismul cade.Cum insa evolutionismul sta in picioare (pana acum nu a fost adusa nicio dovada care sa o infirme, ci numai dovezi pro) rezulta ca pica creationismul.
Papa a acceptat evolutionismul; cautati pe google papa imbratiseaza evolutionismul daca nu ma credeti.Bine, el spune ca este in concordanta cu biblia.....acum ce putea spune?
|
De ce sa cada? Scrie in Biblie detaliat cum au fost creati primii oameni "din pamant" sau "din lut"? Nu scrie nici cum, nici cat a durat procesul facerii lui Adam si al Evei.
Evolutionismul lui Darwin are inca lipsuri, stai linistit... Dar lacunele se mai acopera in timp, se mai fac noi presupuneri si descoperiri, se mai carpeste pe ici pe colo in incercarea explicarii vietii pe Pamant. Eu unul pot sa accept teoria evolutionismului care explica formarea plantelor si animalelor, dar nu pot sa cred ca omul a derivat din maimuta. Dumnezeu stie cum l-a creat pe om si asta imi ajunge pentru moment.