View Single Post
Vechi 11.03.2009, 16:56:41
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Aș fi vrut măcar un comentariu la postarea de astăzi, dar nu a venit nici din partea celor care au urlat pe aici împotriva cipurilor, pașapoartelor, 666... Oare de ce?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]După cum se observă în articolul citat conducerea BOR se dezice de acele manifestații rușinoase, fără suport, așa cum fără suport au fost și toate postările de aici, de pe forum. Mă bucur că măcar conducerea BOR nu m-a dezamăgit și că avem acolo oameni care gândesc și nu se lasă duși de valuri. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Probabil cei care v-au băgat în cap prostiile cu CIP-urile și 666, ori au vrut să vă testeze credibilitatea, naivitatea, tendința de a crede orice vine de la un preot, fie el de biserică sau de bisericuță ori au vrut să compromită sau să testeze vigilența BOR. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Iată că nu le-a reușit. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Chiar aș fi curioasă să știu cum se simt cei "trădați" de BOR, cei care s-au dat pe aici de ceasul morții că nu vor putea cumpăra nici pâine dacă nu se vor lăsa cip-uiți. La fel, cum se simt că BOR se dezice de asemenea manifestații și de cei care afirmă că au făcut manifestația în numele Bisericii noastre crestin-ortodoxe... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cine-i creștin-ortodox? Cei care se agită, care se isterizează fără suport ori cei care, disciplinați, așteaptă un punct de vedere oficial? Știu că nu vă convine, dar asta este... Măcar de-ați putea învăța ceva din toată tărășenia asta...[/COLOR]