Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
Teoria evolutiei e o pseudoteorie. Mihai, tu macar intelegi ce ar trebui sa se intample la nivel molecular pentru ca sa existe evolutie (si nu involutie)? Iti recomand daca ai ocazia sa citeste "Essential Cell Biology" (e un manual de biologie moleculara pentru studentii din USA), sa vezi cum functioneaza celula, ADN-ul, ARN-ul, genele, etc...
Apoi cauta sa citesi si "Evolution: The Fossils Still Say No" (Duane Gish) sa vezi ca nu exista nici o dovada ca s-a intamplat vreodata. In toata lumea asta nu exista nici macar 7-8 fosile care sa poata fi puse una langa alta si sa arate cum s-a transformat un picior intr-o aripa sau orice in orice altceva.
Si intelege ca "pasarea" si "mamiferul" sunt niste cuvinte umane care definesc ceva. Chiar Daca noi numim astazi liliacul mamifer, el tot zburatoare e si nu vad de ce te agati atat de faptul ca cei din vechime il numesc pasare. Cuvantul pasare la ei insemna orice zboara, indiferent de cum se inmultea sau daca avea pene sau blana.
|
Nu am citit cartea respectiva, insa cunosc multe incercari (multe din ele puerile) de a demonstra ca teoria evolutiei este falsa.Eu nu stiu prea multe in acest domeniu, insa puteti intra [url=http://forum.atei.ro]aici[/quote] si puteti pune orice intrebare, garantez ca vi se va raspunde.Oamenii de pe acel site sunt mult mai bine informati decat sunt eu.
Ma agit, pentru ca asta este o dovada clara ca dumnezeu nu stie din ce clasa face parte liliacul.Prin urmare, nu este omniscient, deci cade cu totul.Ai dreptate, oamenii de atunci considerau ca tot ceea ce zboara este pasare.Si, cum ei au scris biblia, si nu dumnezeu, a aparut aceasta eroare.