View Single Post
Vechi 12.03.2009, 00:56:07
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihai_1991 Vezi mesajul
Nu am citit cartea respectiva, insa cunosc multe incercari (multe din ele puerile) de a demonstra ca teoria evolutiei este falsa.Eu nu stiu prea multe in acest domeniu, insa puteti intra aici si puteti pune orice intrebare, garantez ca vi se va raspunde.Oamenii de pe acel site sunt mult mai bine informati decat sunt eu.
Ma agit, pentru ca asta este o dovada clara ca dumnezeu nu stie din ce clasa face parte liliacul.Prin urmare, nu este omniscient, deci cade cu totul.Ai dreptate, oamenii de atunci considerau ca tot ceea ce zboara este pasare.Si, cum ei au scris biblia, si nu dumnezeu, a aparut aceasta eroare.
Te contrazici pe maruntisuri si nu o sa ajungi nicaieri asa. Priveste problema in ansamblu, critica ce trebuie criticat cu adevarat si nu te pierde in detalii. Sunt sigur ca undeva, un crestin are o explicatie multumitoare pentru el si pentru alti crestini despre problema liliacului. Si daca ti-ar da-o tie, tot n-ai fi multumit.

Crezi ca as fi ajuns la vreun liman cu cineva pe forumul asta daca m-as fi apucat sa ma contrazic pe versete din Biblie cu colegii forumisti? Sa fim seriosi. Se cearta deja penticostali cu ortodocsi pe versete de aproape un an, lasa-i pe ei sa se contrazica.
Reply With Quote