Subiect: Bucate de Post
View Single Post
  #7  
Vechi 12.03.2009, 05:49:01
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.185
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

SARMALE DE POST

Ingredienti
- ciuperci albe champignion ( 1 kg) taite in cubulete f. mici
- 2 cepe mari tocate fin de tot
- 2-3 catei usturoi tocate
- 1 cana de orez
- 1 ardei gras galben sau rosu taitate in cubulete mici de tot
- 1 rosie
- patrunjel radacina - taiata cubulete mici
- 1 morcov- taiate cubulete mici
- 1 varza murata ( frunze taiate in mod traditional)
- cimbru, marar, foi de dafin
- sos de rosii
- putin ulei
- sare, piper

PREPRARE

Umplutura
Se prajesc ceapa, usturoiul, ciupercile, ardeiul, morcovul, patrunjelul, ciupercile si cind sint inmuiate, se adauga apa rece, si orezul.
Sarmalele: se fac in modul obisnuit ( pentru mine- trebuiesc mari ca s anu zica cineva ca maninc prea mult, deci o sarma mi-ar ajunge nu -mi trebuiesc 50) asezindu-le pe peretii oalei.
Se completeaza apoi golul din mijloc cu sos de rosii, apa, sarea, cimbrul, marar, foi de dafin.

Pofta mare!!!

-
__________________
Doamne, fie voia Ta, nu voia noastră!
http://sashaparagulla.blogspot.com/
Reply With Quote