View Single Post
Vechi 12.03.2009, 12:02:29
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
N-as prea crede ca rezisti cateva secunde cu mana printr-o flacara obisnuita. Am incercat-o pe propria piele cand eram si eu mai mic si mi-a parut rau. Copii, aveti grija cu focul...
Aprinde aragazul si mai incearca odata.

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Iar ca oamenii se autosugestioneaza sa reziste durerii - iarasi nu vad de ce ar face-o. Si n-am vazut in filmele care circula pe net ca cineva care-si plimba focul pe piele sa retraga mana brusc din cauza arsurii. Si nu cred ca toti sunt din categoria celor care se plimba pe jar recitand mantre... :)
Sa nu confundam durerea cauzata de carbunii incandescenti cu cea a unei flacari de lumanare plimbata in sus si in jos cu rapiditate pe piele. E acelasi lucru ca si cu flacara de la aragaz.

Daca Focul Sfant e atat de inofensiv in primele 3 sau 33 de minute (dupa altii), de ce nu apare vreun credincios care sa-si dea foc la haine si sa stea asa un minut, dupa care sa-l stinga ceilalti? Sunt sigur ca din moment ce focul e sfant si omul sta ca o torta vie doar un minut nimic rau nu i se poate intampla. Imi e greu sa cred ca in o mie de ani de miracol nimeni nu a facut asta inca.
Reply With Quote