Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de loredana
o verisoara de-a mea are un prieten musulman.nici una din familii nu e de acord cu relatia lor deoarece ea e crestina.totusi ei par sa nu tina seama de aceste bariere religioase.cat e de riscanta aceasta relatie?ce s-ar putea face in cazul lor? cine se pricepe il rog sa ma sfatuiasca.
|
Problema este mult mai simpla decit ne imaginam. Verisoara , trebuie sa-si puna o singura intrebare : pe cine iubeste mai mult? 1- pe DUMNEZEU sau 2- pe baiatul musulman. In functie de raspuns nu are decit o singura varianta ! Doamne ISUSE HRISTOASE, fiul lui DUMNEZEU, miluieste-ma pe mine pacatosul( pacatoasa) !
|
Pai Isus Cristos , deja s-a sacrificat pentru mantuirea oamenilor , deci nu cred ca mai are nevoie sa se roage ... oricum e iertata cristiboss56 ..
De ce a trebuit sa pui 2 variante ? dupa care sa tragi singur concluzia, oare nu cumva i-ai sugerat TU OMUL ce trebuie sa faca ?
Eu zic sa se roage la Dumnezeu sa-i arate calea dreapta ... ( a se observa ca nu mentionez care-i calea dreapta, altfel ce rost ar mai avea sa se roage )
Credeti intr-o religie care nu o cunoasteti prea bine, in acelasi timp atacati una care iar nu o cunoasteti ... teoretic va dati cunoscatori ... practiv nu vreti decat sa va bagati in seama.