View Single Post
Vechi 31.12.2006, 18:05:41
moriane moriane is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.08.2006
Implicit

Am mai vazut ca unii se intreaba ce cauta un subiect despre sinucidere pe un forum crestin. Dar sinuciderea e o problema si pentru religie. Sa crezi in Dumnezeu si sa te sinucizi pare a fi un paradox. Cred ca poti sa crezi in Dumnezeu si sa te sinucizi doar daca Il urasti. E probabil cel mai bun mod de a-ti exprima acest tip de sentimente. Pe toti ceilalti care cred in Dumnezeu dar vor sa se sinucida nu pre pot sa-i inteleg. Cum poti sa te sinucizi si sa crezi in cineva atotputernic care te mai si iubeste. El poate sa faca orice, deci nu exista situatie din care sa nu te poata scoate. Atata timp cat taiesti inca mai poti suportata, pt. ca daca nu ai putea, nu ai mai trai. Daca merita sa traiesti asa? Cred ca da.

Cum am mai spus, sinuciderea este si o posibilitate, avem libertatea sa o facem. Si cred ca trebuie sa respectam decizia celor care au ales-o. In fond era dreptul lor.

Citystar, nu numai crestini se gandesc la sinucidere, si nici nu sunt ei cei mai nefericiti. De multe ori cei pe care ii credem fericiti nu sunt asa. Iar nepasarea nu e o forma de fericire, e o forma de moarte interioara. Ca sa fi fericit trebuie sa fi sensibil la fericire.
Reply With Quote