Lacrimile vazute. lacrimi simtite...lacrimi inghitite..
[COLOR=black]Eu am sa va vorbesc despre lacrimile vazute , traite, simtite… sau cele inghitite…ale mele…Sunt mult mai multe decat am sa va povestesc…[/COLOR]
[COLOR=black]Lacrimile copilariei, [/COLOR][COLOR=black]… lacrimi de spaima si singuratate , nu s-au topit niciodata in imbratisarea mamei , mereu absenta…si nici tatal…nicicand stiut …n-a sters cu-n zambet vreo lacrima de pe obraz…[/COLOR]
[COLOR=black]Lacrimile adolescentei[/COLOR][COLOR=black] au fost multe…grele si amare…Plangeam pentru ca ma durea cumplit rautatea altora…nedreptatea… nebunia… pustietatea…mizeria sufleteasca in care se balaceau…cei dragi ai mei…[/COLOR]
[COLOR=black]Tot atunci am vazut in ochii lor lacrimi ...lacrimi de invidie…lacrimi ce incretesc si schimonosesc nu doar fata ci si sufletul celui care plange…O, Doamne ce forfota trebuie sa fie in sufletul celui care le varsa…Apara-ne , Doamne, sa nu le simtim vreodata gustul!…[/COLOR]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
|