View Single Post
Vechi 13.03.2009, 18:03:47
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
[SIZE=1]2 Cronici 33.6 “ Manase a adus oameni care chemau duhurile morților și fermecători; și a înmulțit relele împotriva Domnului, mâniindu-L.” [/SIZE]
[SIZE=1]Lev 20.27 “Bărbatul sau femeia, de vor chema morți sau de vor vrăji, să moară neapărat”[/SIZE]
[SIZE=1]Dacă vechii evrei nu credeau în existența sufletelor după moarte, atunci de ce le interzice D-zeu sub pedeapsa morții, spiritismul?[/SIZE]

[SIZE=1][/SIZE][SIZE=1].[/SIZE]
Este singurul fragment din Sfanta Scriptura, prin care incercati sa demonstrati valabilitatea teoriei spiritiste a "sufletului nemuritor", la care nu am raspuns. Mai sunt vre-o doua fragmente, dar nu au legatura cu discutia noastra. Ex: singurul fragment din Sfanta Scriptura (cel cu oasele lui Elisei) pe care ati format o teologie intreaga referitoare la moaste. Nu cred ca este cazul sa-l explicam

Referitor la interdictia spiritismului, sub pedeapsa mortii : Dumnezeu stie ca atunci cand cineva invoca duhurile celor morti, cel care raspunde este satana. Cei care-si inchipuie ca stau de vorba cu duhul vre-unui mort sta de vorba cu diavolul (inselatorul).

Stiu ca veti reposta savantul dvs. articol. Stiti, de asemenea, ca v-am raspuns de nenumarate ori. Asa ca va rog sa revedeti raspunsurile primite. Daca nu va plac, nu am ce face. Considerati ca altele nu am.