[quote=vasinec;122216].[/QUOTE
Sunteti o persoana foarte inteligenta care citeste Biblia. Asa si trebuie sa faca omul, sa studieze cat traieste , dar sa si inteleaga ce citeste si sa se straduiasca sa implineasca.
Nu stiu de ce se tot streseaza unii sa vina sa va lamureasca pe d-voastra care ati plecat din sanul Bisericii Ortodoxe, cel putin asta am inteles din postarile de pe un topic. Eu nu mai incerc sa va lamuresc sau sa va mai explic ceva pt. ca stiti poate mai bine ca mine ce spun.
Dar va spun CA SUNTETI UN BUN TEORETICIAN, departe practica de d-voastra.Sper sa va simtiti bine in cultul din care faceti parte, poate acolo se pune accent mai mult pe LAUDE, ca vedeti ca la noi daca incercati sa spuneti unui PREOT cat bine ai facut "asta iti da peste gura ca sa taci".
Problema in Ortodoxiei este ca nu accepta MANDRIA si LAUDELE. Cei care parasesc BO. nu au trait si nu au inteles ce invata acest cult...daca tindeti sa-mi spuneti ca preotii sunt de vina, eu va contrazic si va spun :LIPSA CELOR 7 ANI DE EDUCATIE DIN RANDUL FAMILIEI.
Am uitat sa va intreb:cand v-ati dus la parintele Teofil la spovedanie cu ce gand v-ati dus? Sa va laudati ca ati inceput sa cititi Biblia? nu sunteti obligat sa-mi raspundeti, nu in fata mea ve-ti da seama ca este un Dumnezeu care ne vede si ne va si rasplati, asa cum a rasplatit stapanul pe lucratorii din via sa.
|