View Single Post
Vechi 14.03.2009, 02:33:35
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit Patriarhia da flegma dupa flegma credinciosilor ei...

Citat:
[SIZE=4]A avea un pașaport este un drept și nu o obligație [SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE]

Comentariu:

oricat ai fi de pro sau contra, n-ai cum sa nu vezi ca Sinodul danseaza dupa cum i se canta.

in primul rand, crestinii i-au cerut Patriarhiei sa ia atitudine ca o BISERICA si nu ca o institutie a statului... deci ce cauta drepturile cetatenesti in comunicatul sau[COLOR=darkred]*[/COLOR]? haideti sa vorbim despre libertate fiindca asa-i crestineste. cui nu-i place, poate citi "drepturi".

Dumnezeu a dat omului libertatea.
libertatea este, prin definitie, lipsita de ingradire.
iar in Apocalipsa ne-a dat un indiciu cat se poate de clar: fara semn, pecete sau cum vreti s-o numiti, nu se va putea vinde sau cumpara. --> libertate conditionata. (desi, eu n-as numi-o nici macar asa, ci sclavie. "mananci doar daca iti pui semnul meu" [diavolul])

legile pamantesti asigura (poate) libertatea (sau dreptul) la libera circulatie. deci am voie sa ma duc oriunde pe pamantul asta.
eh..
din moment ce pt exercitarea unei libertati mi se pune o conditie (care este impotriva constiintei mele... chiar habotnic de-as fi) este clar o ingradire! deci asta nu mai este o libertate in adevaratul sens dumnezeiesc.

faptul ca nu ma pot deplasa liber, ci numai avand un semn [impus de stat], seamana izbitor de mult cu ce se spune in apocalipsa. si numai un naiv nu se poate gandi ca pasul urmator vizeaza hrana.

si atunci statul iti va arunca aceeasi flegma-n ochi:
[COLOR=red]"A TE HRANI ESTE UN DREPT SI NU O OBLIGATIE"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]vor privatiza raurile sau le va pune in proprietatea statului si toata apa va fi sub stapanirea cuiva... si-ti vor spune "ti-e sete? cumpara! ah.. nu-ti permite constiinta fiindca trebuie sa accepti semnul? atunci esti liber sa nu bei"[/COLOR]
cum, dupa cum bine stiti, deja se intampla in America.

[COLOR=darkred]*[/COLOR][COLOR=black]a nu se intelege ca sunt impotriva adoptarii unei atitudini ca institutie a statului, supusa legilor ei. ci doar o dezamagire ca nu a tratat si dpdv duhovnicesc, asa cum ar fi trebuit s-o faca.[/COLOR]
Reply With Quote