View Single Post
Vechi 14.03.2009, 09:50:15
icjulian icjulian is offline
Member

Data înregistrării: 12.03.2009
Implicit

Se pare ca a avut dreptate Costel . Tocmai m-am straduit sa redau aici o povestire care am gasit-o in cartea arhimandritului Nectarie Antonopoulos " Spovedania - calea invierii sufletesti " , poavestita de Sf. Cosma Etolul . Am scris textul si apoi am apast din greseala o combinatie de taste ( nu stiu care ) si s-a sters tot ce am scris .
Chestia este ca aveam dubii relative la faptul ca i-am iertat , pentru ca imi puneam problema daca asa ceva se poate ierta , avand in vedere ca a nenorocit un popor intreg ( asta daca ne gandim numai la Romania , facand abstractie de multe alte tari ) . Eu ca nefiind preot sau ierarh sau membru in vreun sinod , se pare ca nu am puterea sa decid . Nici eu nu inteleg mai bine decat Costel cele spuse de Hristos , noi oamenii e rand trebuie sa iertam tot , dar pur si simplu imi puneam intrebarea daca nu am cazut cumva sub osanda pentru iertare care le-am dat-o , de altfel , din toata inima . Pare aberant , dar " cine vrea sa se mantuiasca , cu intrebarea sa calatoreasca " .
Reply With Quote