View Single Post
Vechi 14.03.2009, 11:14:22
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Sunt sigur ca nu este singurul lider religios ortodox care ar da un astfel de sfat. Cunoasterea temeinica a Sfintei Scripturi este un pericol pentru ortodoxie.
1)Cunosc si preoti care dadea canon citirea Bibliei...dar o dadea pt. cei care stia ca nu se pierd...VA INTREB ,DE UNDE CREDETI CA A REZULTAT APARITIA ATATOR CULTE??? (astept raspuns).

2)Ortodoxiei ii este frica ca cei care citesc se ratacesc in studiu, nu ca ar fi un pericol...va spun ca doar cei cu o viata morala jalnica trec la alte culte, IMI DATI DREPTATE? Cei care nu mai stiu ce sa faca cu viata lor , nu doresc sa faca penitenta, un exemplu: SE VB PE ACEST FORUM DESPRE CEI CARE SE "CONVERTESC" IN INCHISORI, ce fac sectarii cu ei ,le baga in fata ca daca se boteaza D-zeu ii iarta, intr-o stare din asta cine nu s-ar boteza la auzul acestor vb.frumoase? apoi nu mai vb.despre desfranati, betivi, criminali, care ne stiind ce sa faca cu viata cad prada cuvintelor dulci si inselatoare...

3)v-am spus cu femeia ortodoxa care i-a spus vecinei sale ca a facut bine ca si-a taiat pruncul imprejur? ce a inteles ea din citirea bibliei?
Reply With Quote