si banuiesc ca asta e parerea ta de expert in religii, asistand la numeroase desfiintari de biserici crestine, dupa o perioada indelungata ti-ai formulat aceasta parere despre BRU, vad pe aici ca scrieti despre greco-catolici ca ar tine la ziduri, daca unii 'ortodocsi' care nu-s propietarii de drept a acelor biserici tin asa mult la acele ziduri cum de ii acuzati pe greco-catolici? se poate ca intr-un in urma unor evenimente istorice sa ramana doar 50 de greco-catolici din 1000 cati ar fi intr-o comuna , dar acea casa a Domnului a fost construita pt cei 50 , putini cati sunt dar pt ei, nu pt cei 950 care nu-s catolici, apoi unii ziceti ca greco-catolicii ar avea sprijin politic si imi amintesc cand citisem un raspuns dat greco-catolicilor din Romania din partea Papei Ioan Paul al II-lea despre retrocedari : "Cum as putea pune presiune asupra autoritatilor romane? nu ar face decat sa ingreuneze dialogurile ecumenice cu ortodocsii" , nu mai stiu daca acesta ii textul exact, dar sensul ii acelasi, pe mine ma mira cum oameni simpli ar putea sustine asemenea "lucrari crestinesti" , acuma fiecare sa creada dupa cum le zice constiinta, nu mai am de gand sa postez la acest subiect fiindca nu ar duce la nici o discutie sanatoasa.
Pax et Bonum!

“Învață să îți scrii durerile pe nisip și bucuriile pe stâncă.” - Sf. Augustin
|