View Single Post
Vechi 14.03.2009, 18:43:11
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit România pucioasă – “țara strălucirilor”

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a II-a)

[/COLOR]
[COLOR=blue]Iată, sunt prin cuvânt în România, și am vestit că M-am ridicat să gătesc cărare [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: Regele Mihai I ) [COLOR=blue]căci[/COLOR][COLOR=blue] prin biserica Mea cea vie îl voi aduce,[/COLOR] (Notă: Se dezvăluie o proiectată legătură de complicitate între regalitate și noua “Biserică”: ele se vor sprijini una pe alta ca să pună mâna efectiv pe putere în România)[COLOR=blue] și Eu voi fi și voi cuvânta, și cuvântul Meu se va întrupa, și va fi slavă peste cea binecuvântată. Eu sunt, și biruiesc cu cei curați, cu cei neîntinați, cu cei credincioși.[/COLOR] (Notă: cu liderii pucioși, adică) [COLOR=blue] Eu sunt Cuvântul, Eu sunt Domnul puterilor, și de aici încolo Eu sunt,[/COLOR] (Notă: De ce numai “de aici încolo”? Și până acum ar fi trebuit să fie, după făgăduință: [COLOR=#993300]“…și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.” – [/COLOR][COLOR=#993300]Matei 28,20[/COLOR] ) [COLOR=blue] și sunt cu toată oastea cerească în lucru, și grăiesc în România. [/COLOR]
[COLOR=blue]Iată, Duhul Preasfintei Treimi coboară acum și binecuvintează acest început. [/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie, și piatră de temelie a bisericii neprihăniților și a neadormiților să fie această piatră care se așează acum prin martorul Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ioan-Irineu[/COLOR][COLOR=blue], căci el [/COLOR][COLOR=fuchsia]va sta pe scaunul bisericii Mele[/COLOR] (Notă: Dar n-a fost să fie așa. Aceasta s-a dovedit a fi o proorocie mincinoasă. Irineu a rămas tot ce-a fost: episcop-vicar la Cluj. N-a fost să fie nici patriarh pe scaunul B.O.R., nici pe cel al B.N.I. Poate pe viitor, să aibă mai mult noroc, dar nu i se întrevăd prea mari șanse.) [COLOR=blue]și va cuvânta legile Mele cele curate, cele sfinte, căci este martorul lucrului Meu din vremea aceasta. [/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana română[/COLOR] (Notă: O asemenea binecuvântare, pentru a nu concluziona că este doar vorbă goală, trebuie să se traducă neapărat într-o restaurare a monarhiei în România) [COLOR=blue]și casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului[/COLOR][COLOR=blue] Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Dumnezeu peste acest neam, și iată, vine vremea României lui Dumnezeu,[/COLOR] (Notă: vine vremea împlinirii acestei binecuvântări pentru coroana României)[COLOR=blue] și ea va purta veșmânt curat, veșmânt neprihănit, veșmânt alb și lucrare de Duh Sfânt peste pământ. România este cea chemată și aleasă și cea credincioasă a acestei vremi, căci va fi credincioasă lui Dumnezeu.[/COLOR] (Notă: Oare, va fi? Adică va împlini ea mesajul acesta de re-instaurare a monarhiei, așa cum i se cere? Până în prezent, după 18 ani de la această “proorocie”, constatăm că nu s-a “mișcat” nimic în acest sens.)
[COLOR=blue]Binecuvântare și mir veșnic și ungere cerească peste acest loc de mărturie peste toate veacurile, căci în vremea aceasta Dumnezeu a lucrat cu cuvântul în România, și se va desăvârși cuvântul care curge de la Dumnezeu în mijlocul acestui neam ales. Binecuvântați să fiți voi, martorii Mei cei credincioși, care ați stat în sfat cu cuvântul Meu în ziua aceasta de mărturie, și iată, vom termina cu grabă această piatră, și apoi voi fi cu voi până la toate marginile lumii, și voi fi prin cuvânt și vom lucra minuni mai mari decât atunci, [/COLOR](Notă: nici o minune spectaculoasă nu s-a înregistrat însă, de atunci și până astăzi) [COLOR=blue]așa precum am grăit atunci. Eu sunt Domnul puterilor peste cer și peste pământ, și nu este Dumnezeu afară de Mine, și Mă voi desăvârși peste noroade, precum în cer așa și peste pământ.[/COLOR]
[COLOR=blue][…][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouă, și bucurați-vă, că Tatăl Meu vine cu împărăția! Și iată, împărăția Mea este înăuntrul vostru, și vor ști toate popoarele care vor vedea slava acestei lucrături de piatră vie, și pe voi lângă ea. [/COLOR](Notă: liderii pucioși sunt neîmpărțiți și nedespărțiți de laurii acestei “lucrături”)
[COLOR=blue]Pace ție, martorul Meu, [/COLOR](Notă: Irineu Bistriceanul, cel care a fost amăgit ca să garanteze ortodoxia acestei secte cu prețul integrității sale morale) [COLOR=blue]martorul bisericii Mele cea neprihănită și curată, căci în acest pământ pecetluit vor intra numai cei curați, cei neîntinați, cei credincioși, și va fi cu putere acest loc de mărturie a lucrului cuvântului Meu, căci Eu Mă odihnesc cu pace și întru lărgime în această iesle curată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace și ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aici, de la prima piatră a începutului cel nou! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, rege[/COLOR][COLOR=blue] al celei binecuvântate! Pace ție, și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa ta, și peste mlădița ta[/COLOR][COLOR=blue], care va sta de-a dreapta ta! [/COLOR](Notă: Principesa Margareta este văzută ca o posibilă succesoare la tron, care deci nu trebuie nicidecum neglijată: măcar pricipalul sfetnic de taină al regelui, tot va fi.)
[COLOR=blue]Slavă întru cele cerești, și bucurie pentru această zi de mărturie cerească, iar peste voi, martorii Mei, pace! [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace și bună orânduială peste România Mea! [/COLOR]
[COLOR=blue]Aceasta este o zi de mărturie. Să se scrie această zi spre pomenire veșnică în cer și pe pământ, căci pe această piatră voi zidi biserica cea vie [/COLOR](Notă: dar schismatică)[COLOR=blue] a începutului cel nou care va răsări peste popoare. [/COLOR](Notă: Acest “început cel nou de peste popoare” are un iz de New Age în versiune dâmbovițeană) [COLOR=blue]Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]***[/COLOR]
[COLOR=blue]Slavă întru cei din cer lui Dumnezeu, și pace peste România, țara binecuvântării! Pace și bunăvoire și bună orânduială peste cei credincioși și peste casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului[/COLOR][COLOR=blue] cel de la Dumnezeu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, regele României[/COLOR][COLOR=blue]! Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue][…] România este întâia chemată, și așa s-a născut [/COLOR][COLOR=fuchsia]România[/COLOR][COLOR=blue] cea creștină, aceea a fost nașterea ei, și Domnul a numit-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]regină[/COLOR][COLOR=fuchsia] peste pământ[/COLOR][COLOR=blue], și iată, vine vremea să Se preaslăvească Dumnezeu peste ea și să-i pună haină de neprihănire, căci este aleasă și este [/COLOR][COLOR=fuchsia]regină[/COLOR][COLOR=fuchsia] peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR](Notă: toate noroadele se vor supune rrromânismului, care va conduce lumea) [COLOR=blue]Aceasta este alegerea acestui pământ, și scris este în Cartea Adevărului că Domnul va alege din nou Ierusalimul, și va fi Ierusalim nou. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Acest pământ este sfânt[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: sfințenia pământului nu aduce automat cu ea și sfințenia locuitorilor lui și în nici un caz supremația limbii române peste toate limbile pământului) [COLOR=blue]și dacă este sfânt, iată, vine vremea să Se așeze Domnul peste el și să-Și plinească făgăduințele cele scrise pentru vremea aceasta. [/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=blue]Duhul Preasfintei Treimi lucrează cu cuvântul în România, și oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu [/COLOR][/SIZE][SIZE=2](Notă: [/SIZE][SIZE=2]liderii pucioși, proorocii mincinoși) [COLOR=blue]grăiesc cuvântul Domnului, purtați fiind de Duhul Sfânt, căci așa zice Domnul în cartea cea din cer coborâtă: «În zilele acelea vărsa-voi din Duhul Meu, și vor prooroci fii și fiice, bătrâni și tineri, robi și roabe, și vor vorbi de la Dumnezeu» și cuvântul lui Dumnezeu se va întrupa, căci Domnul a zis și s-a făcut, și este Domnul prin prooroci, și Domnul zice și împlinește apoi. România este proorocită de proorocii cei de la Dumnezeu, și ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sionul[/COLOR][COLOR=blue] cel nou și neprihănit, ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Canaanul[/COLOR][COLOR=blue] plinirii vremurilor, ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]sfârșit de Babilon[/COLOR][COLOR=blue] și de fărădelege și de stricăciune, căci cerul lui Dumnezeu va fi cu slavă văzută peste acest pământ și va arde toată murdăria care a împroșcat veșmântul fiicei Sionului cel nou ales spre sfârșitul vremii fărădelegii, și nu va mai fi întinăciune și spurcăciune și desfrânare, și nu va mai fi închinare la idoli și necredință, și nu va mai intra în ea nimic necurat, nimic stricat, și Domnul va scoate din ea pe cei fățarnici, pe cei străini de adevăr, pe cei rătăcitori. Și va fi acest munte ridicat deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ, căci Domnul va coborî legile Sale pentru cea aleasă și curată și sfântă[/COLOR](Notă: adică, peste România vor coborî legi noi, teocratice)[COLOR=blue], pentru cea neprihănită, căci voi coborî și voi rosti cuvântul, și cuvântul va lucra și va curăți toată murdăria de pe ea, și nu vor mai intra pe porțile ei decât cei curați și neîntinați și sfinți. [/COLOR][/SIZE]