[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a III-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[COLOR=blue]Și va fi acest pământ Eden nou, [/COLOR](Notă: După ce a fost Ierusalim nou, Sion nou, Canaan nou, este rândul să devină Eden nou, pământ nou și cer nou) [COLOR=blue]împărăție sfântă, început de împărăție cerească, început de cer nou și de pământ nou, și de la acest început nou se va răspândi lumina și viața lui Dumnezeu, căci mulțimi numeroase vor curge [/COLOR](Notă: curgerea încă n-a început, dar se promite că nu mai e mult) [COLOR=blue]să asculte înțelepciunea care va lucra peste fiii și fiicele acestui [/COLOR][COLOR=fuchsia]neam ales[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR](Notă: din nou ni se flutură pe la ochi teza superiorității etnice a rrromânilor) [COLOR=blue]Și va curge izvor de dreptate, izvor de iubire, izvor de înviere din mijlocul acestui pământ sfânt, și va fi acesta izvorul vieții, izvorul care va curge din mijlocul cetății și care-și va face cursuri de apă vie prin Ierusalim, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va fi Noul Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], iar Domnul va fi cu cuvântul Său spre slava [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalimului nou[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] (Notă: A se observa cu atenție ortografia. Pucioșii fac sistematic deosebirea între [COLOR=fuchsia]N[/COLOR]oul [COLOR=fuchsia]I[/COLOR]erusalim și [COLOR=fuchsia]I[/COLOR]erusalimul[COLOR=fuchsia] n[/COLOR]ou, printr-un subtil joc al majusculelor. Nici ei nu știu de ce, dar sunt consecvenți.) [COLOR=blue] Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci voi aduce pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu, și el va cârmui[/COLOR] (Notă: Este vorba de regele Mihai I căruia i se promite că va fi adus ca să cârmuiască. Ulterior, dacă au văzut că n-au nimerit-o, liderii pucioși au întors-o ca la Ploiești, pretinzând că ei se refereau la un alt fel de cârmuire, spirituală, care nu presupune sceptru, coroană și tron. Deși imnul regal, mult îndrăgit și fredonat de pucioși, susține – e drept, doar cu o mână, ceea ce s-a dovedit a fi cam prea puțin – coroana română! Probabil că dacă o susținea cu două mâini, nu se mai ajungea în anul 1947 la abdicare forțată.) [COLOR=blue]întru Mine și nu fără Mine, căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace peste casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și fii întru Mine, căci Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi arăta prin tine peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: O altă promisiune neonorată. Regele Mihai n-a făcut niciodată propagandă pucioșilor, deși ei ar fi dorit.) [COLOR=blue]fiindcă va fi să vadă noroadele slava Mea și slava ta, și va fi să-și plece fruntea în fața acestei lucrături. [/COLOR](Notă: Nimeni în afară de câteva zeci de amăgiți, nu s-au entuziasmat de “lucrătura” de la Pucioasa, poate tocmai datorită faptului că s-au prins la timp că este doar o “lucrătură”.) [COLOR=blue]Iată, Eu lucrez să-ți gătesc venirea, și lucrez [/COLOR](Notă: …și poate că încă mai lucrează, de 18 ani încoace, dar rezultatele “lucrăturii” se lasă în continuare așteptate, căci venirea regelui pe tron întârzie, și regele tot mai mult îmbătrânește…) [COLOR=blue]întru sfințenie, întru lege de sfințenie și de neprihănire, căci Dumnezeu este sfânt. [/COLOR](Notă: Ce noutate veche! )[COLOR=blue] Am lucrarea cuvântului Meu în mijlocul acestui neam, [/COLOR](Notă: adică, “lucrătura de cuvânt” a liderilor pucioși, lucrată pe ascuns)[COLOR=blue] și am lucrat ascuns de stăpânii lumii, de irozii lumii, care au umblat mereu să-Mi stârpească această iesle, dar am fost cu acoperământul puterilor cerești și am biruit pentru ocrotirea acestei lucrături, căci am de ajuns la capăt cu ea, ca să-Mi anunț apoi împărăția peste pământ și să Mă arăt cu slavă văzută, spre plata răbdării celor răscumpărați din lume, căci duhul lumii Mi-a acoperit [/COLOR](Notă: Păi, mai înainte spunea altceva: “…[COLOR=blue]și am lucrat ascuns … am fost cu acoperământul puterilor cerești…[/COLOR]” , deci nu duhul lumii era cu ascunzișurile, adică acela care ascundea și acoperea, ci “puterile cerești”…) [COLOR=blue]făptura Mea sub întunericul necunoștinței, iar purtătorii Duhului Sfânt [/COLOR](Notă: adică liderii pucioși, care mult au mai suferit și au plâns pentru că au fost marginalizați!) [COLOR=blue]au gemut și au plâns sub piatra acestei vremi. Iată, vin să leg rana poporului Meu și al tău, și te va iubi poporul tău și se va sfinți și va învia întru lumina cuvântului Meu, dar fii precaut, ca să ieșim deasupra [/COLOR](Notă: adică, dacă Doamne ferește, nu vom reuși să ieșim deasupra, regele e de vină, că n-a fost precaut și a stricat “lucrătura” care trebuia lucrată în ascuns… adică făptura, despre care zicea mai înainte că duhul lumii o ține acoperită… ) [COLOR=blue]cu cele lucrate în ascuns și să vorbim de pe acoperișuri taina cea aducătoare de biruință cerească. [/COLOR]
[COLOR=blue]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci părinții acestui neam ales erau întru Mine cu inima și cu credința și cu viața lor și Îmi ridicau pietre de aducere-aminte, spre jertfă de slavă cerească. Ia aminte, că se împlinește în această vreme menirea României, și tu ești de Mine uns întru această menire sfântă. Această lucrare a cuvântului Meu iese deasupra, [/COLOR][COLOR=fuchsia]iese peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom cârmui întru adevăr peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: Acum i se promite bietului, naivului rege, că va cârmui nu numai peste România, ci și peste toate neamurile pământului, dacă se va reuși convertirea rapidă a acestora la pucioșism.)[COLOR=blue] că România va împărți legea [/COLOR](Notă: Un vis care pare mai ireal decât absurdul: România, ombilicul lumii!!! care face legea pe Terra) [COLOR=blue]și calea adevărului și calea vieții, și vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea, [/COLOR](Notă: Adică, principalul sfetnic al “regelui Mihai I – II ” va fi “patriarhul Irineu I ”; amândoi vor trage sforile lumii ) [COLOR=blue]căci este alesul Meu pentru vremea aceasta și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi. Iată, îl trimit către tine ca să mărturisească despre lucrul ce îl pregătesc, ce îl am de împlinit, lucru pentru care am venit cu cuvântul peste acest neam, și va mărturisi tot cuvântul care a fost sub taină până acum și care a vestit cele ce, iată, se împlinesc. [/COLOR]
[COLOR=blue][…] și este Nicodim martorul Meu. Așa și acesta, [/COLOR](Notă: Irineu este asemuit cu Nicodim, cel care a venit noaptea la Iisus) [COLOR=blue]este martorul Meu din vremea lucrării Duhului Sfânt, căci Dumnezeul Duhului Sfânt întregește acum întreita lucrare a Preasfintei Treimi. Duhul Sfânt va acoperi pământul de cunoștință dumnezeiască, și se va pleca tot trupul să facă voia lui Dumnezeu, și se va lucra din loc în loc pământ nou și cer nou, om nou și inimă nouă, și atunci va fi să se vadă Scriptura care zice: «Dumnezeu stă în mijlocul dumnezeilor [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii de la Pucioasa” )[COLOR=blue] și face sfat».[/COLOR]
[COLOR=blue]Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși; aici se mărturisește voalat că ei sunt alchimiștii “Cuvântului” de la Pucioasa.)[COLOR=blue] că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. Am pus să se scrie pe această piatră numele [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]. Am spus să se păstreze acest pământ, [/COLOR](Notă: e vorba de actele de presiune făcute de liderii pucioși, prin care terenul de la Glodeni Vale a fost scos de sub controlul legal al familiei Bunea și pus spre “folosință veșnică” comunității pucioșilor )[COLOR=blue] această iesle de coborâre cerească, această biserică, și ea se va numi biserica neprihăniților și a neadormiților. Am spus să fie acesta un loc sfânt și o lege sfântă, peste care să nu se calce, iar cine va voi să calce în acest loc sfânt în care cuvântul Meu cuvintează cu putere și se împlinește cu putere, acela care va dori să intre, să se așeze întru legile coborâte pentru acest loc sfânt. Cei ce stau la gura acestui izvor ceresc sunt fără întinare trupească și sunt cu hrană curată hrăniți, așa cum am dat lege primilor oameni, pe care i-am așezat în grădina Edenului ca să asculte de legile Mele și să trăiască fără de moarte. Dar duhul rău s-a semețit și Mi-a stricat, prin slăbiciunea acelora, Mi-a stricat sămânța cea binecuvântată, și a fost apoi să pice aceia din binecuvântarea Edenului. [/COLOR]
|