România pucioasă – “țara strălucirilor”
[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a IV-a)
[/COLOR] [COLOR=blue]Și iată, lucrez cu grabă să ridic făptura Mea din rana păcatului și să suflu și să împart duh de înviere peste inimile celor ce vor asculta de legile Mele, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va trăi întru sfințenie[/COLOR] (Notă: O “proorocie” care pare tot mai irealizabilă. Corupția generalizată, furturile “legalizate”, înșelătoria, minciuna, degradarea morală, crima, dezmățul, decadența legilor și a autorităților statului, par să fi devenit un morb fără leac.)[COLOR=blue] și va lucra putere de înviere și de mântuire pentru făptura Mea, căci este întâi chemata Mea și este regină peste popoare, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana ei, care este coroana ta, este simbolul României regină.[/COLOR](Notă: Din nou se sugerează că singura cale politică admisibilă pentru români este cea care începe cu reformarea formei de stat, prin revenirea la monarhia constituțională, prezentată ca o autentică “lege a învierii făpturii”. )
[COLOR=blue]Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi voi rosti din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele tău, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar sunt plăpânzi copiii Mei [/COLOR][COLOR=blue]care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii plăpânzi de la Pucioasa” )[COLOR=blue] iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie, și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, căci martorul bisericii Mele [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul)[COLOR=blue] va cuvânta peste România și peste biserica ei cuvânt de viață, cuvânt de înviere, cuvânt din cuvântul care curge de la Mine [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul urmează să fie făcut porta-voce pentru ideologia cea nouă de la Pucioasa)[COLOR=blue] aici, în locul în care sunt prin cuvânt. Voiesc să-l trimit spre tine, dar nu voiesc încă să știe cărturarii și fariseii și învățătorii legii,[/COLOR] (Notă: Liderii pucioși intenționează să-l trimită pe arhiereul Irineu Bistriceanul cu o misiune secretă la rege, la Versoix, prin care să-l capaciteze, pentru o participare concretă la complot)[COLOR=blue] care n-au milă de făptura Mea și de turma Mea, care cunosc legea, dar calcă peste ea, și iată, nu Eu, ci cuvântul legii va sta cu ei la judecată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Aceasta este voia Mea: voiesc să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș,[/COLOR] (Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul este desemnat fără drept de apel ca “întemeietor” al bisericii schismatice “Noul Ierușalim de la Pucioasa”. Acesta este un fals, deoarece întemeietorul autentic este Virginia Tudorache; numele ei trebuia pus la temelia bisericii. Manevra încearcă să exploateze la maxim cota de popularitate și greutatea instituțională a personajului căruia i se adresau cu sintagma “arhiereul Irineu”)[COLOR=blue] căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii. Știu faptele tale, știu că Mă iubești, știu că sunt Cel dintâi în inima ta; știu și văd că n-ai ancoră mai mare ca aceea de care te ții prin cuvântul cărții care este una; [/COLOR](Notă: adică nu sunt două Biblii: una, “Biblia de la București” și alta, “Biblia de la Pucioasa”; ci, amândouă – una sunt)[COLOR=blue] știu că te hrănești din cuvântul ei și că te mângâi [/COLOR](Notă: Regele Mihai își făurește vise deșarte, citind “Cuvântul de la Pucioasa”, în care i se promite o rapidă revenire pe tron)[COLOR=blue] cu Mine prin ancora aceasta fără de moarte. Dar ai la Mine scris binecuvântare rostită pe pământ, căci bunicul tău [/COLOR](Notă: Regele Ferdinand I )[COLOR=blue]te-a binecuvântat peste România ca s-o ridici spre slavă, și Eu am scris [/COLOR][COLOR=fuchsia]proorocie cuvântul bunicului tău[/COLOR](Notă: deci și Regele Ferdinand I a fost prooroc: [COLOR=green]Șfântul Proroc Ferdinandîntâiul[/COLOR]) [COLOR=blue]care te-a lăsat pe scaunul țării Mele. Și ai binecuvântare scrisă la Mine prin cuvântul rugii mamei tale, rostit prin credința ei; și ai la Mine strânsă plata răbdării tale și a vremii înstrăinării tale. Știu, și Mi-e dor de tine aici, și așteaptă tot cerul ziua aceea când voi îndepărta nedreptatea din această țară, căci tu vei veni, și prin Mine vei veni. Mă doare durerea ta, și lumea care te înconjoară [/COLOR](Notă: Casa regală și anturajul ei, care slujesc legii pântecului) [COLOR=blue]nu are viață cu Mine, nu are sfințenie, și chiar de cred în Mine aceștia, slujesc legii pântecelui și a plăcerilor și a idolilor acestei vremi. Mă doare durerea ta, și voiesc să Mă lași pe Mine, [/COLOR](Notă: Adică, Mihăiță să nu-l mai încurce pe “Dumnezeul de la Pucioasa”, băgându-se în față și încurcându-i treburile) [COLOR=blue]că Eu cunosc înăuntrul fiecăruia. Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea. [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul)[COLOR=blue] Voiesc să așez viață curată și înviată prin cuvânt. Voiesc să așez legile Mele peste viața acestui neam, căci cei ce voiesc să facă bine pentru România Mea, nu pot face nimic fără Mine. Cine iubește pe România și nu calcă curat și drept pe cale cu Domnul, acela nu poate să ajute acest neam, căci Domnul lucrează prin cei aleși ai Săi.[/COLOR] (Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii de la Pucioasa” )
|