România pucioasă – “țara strălucirilor”
[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a V-a)
[/COLOR] [COLOR=blue]Mă doare când văd așa de întinat veșmântul României Mele, și voiesc să-l curăț prin iubire, prin legile cele curate, care sunt de la Mine, dar dacă acest neam ales nu se va lăsa lucrat de Mine [/COLOR](Notă: acum entuziasmul scade brusc și se transformă în nesiguranță. Cei care se vor împotrivi planului, vor fi însă aspru pedepsiți, ca să se învețe minte.)[COLOR=blue] ca să-l așez întru viață sfântă, voi slobozi certare și voi despărți binele de rău și lumina de întuneric și voi birui prin legea cea sfântă care va fi să se vadă prin acest neam, căci vei fi Mie serv, și vom îndepărta întinăciunea și rușinea și păcatul de pe fruntea fiilor cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]aleși ai acestui pământ[/COLOR][COLOR=blue], care au mirul binecuvântării lui Dumnezeu.[/COLOR] (Notă: Consemnăm aici o gravă inconsecvență. Păi dacă păcatul, întinăciunea și rușinea stau pe frunțile fiilor acestui neam, de ce au mai fost tocmai ei [COLOR=fuchsia]aleși ai acestui pământ[/COLOR] ? De ce au mai primit mirul binecuvântării, dacă erau așa de păcătoși? )[COLOR=blue] România este a Mea și este a ta, iar cuvântul Meu să fie peste ea și peste cel uns de la Mine. Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci va fi să lucrăm grăbit ridicarea [/COLOR][COLOR=fuchsia]începutului cel nou, care va binecuvânta pe România și pe regele ei. [/COLOR]
[COLOR=blue]Așează-te lângă Mine, [/COLOR] (Notă: doi regi pe același tron??? ) [COLOR=blue]și să se scrie și de tine ziua aceasta, căci în ziua aceasta am așezat, prin martorul Meu, piatra acestui întreit sfânt locaș care va fi ridicat și care va purta la temelia lui numele [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Mihail, rege al celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue]. Cuvântul Meu este la cârma acestei mărturii, și toate sunt lucrate prin cuvânt mai dinainte vestit. [/COLOR]
[COLOR=blue]Îmi întind pacea Mea și Duhul Meu peste tine și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa ta[/COLOR][COLOR=blue] și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]mlădița ta, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Binecuvântate să-ți fie intrările și ieșirile și credința în Dumnezeu și în lucrul Său din vremea aceasta. Binecuvântată să fie aleasa Mea, țara Mea și a ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom face din ea slavă veșnică peste popoare[/COLOR][COLOR=blue] și vor cunoaște popoarele de pe pământ pe cea iubită, pe cea aleasă pentru plinirea vremurilor lui Dumnezeu. [/COLOR](Notă: Toate popoarele se vor supune, vrând-nevrând, României; toți creștinii se vor numi români și vor fi nevoiți să învețe limba română, în primul rând ca să poată citi “cuvântul” de la Pucioasa în original, dar și pentru că limba română este “limba cerului”. )
[COLOR=blue]Pace ție, și bucură-te! Ține ce ai, căci vin curând, și voi veni înaintea ta ca să te întâmpin. Vin prin cuvânt, și cuvântul lui Dumnezeu se va împlini. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace, și mirul mângâierii pe creștetul tău, iubitul Meu, așteptatul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu cel proorocit[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]*[/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue] și unirea cea din această zi. Duhul Preasfintei Treimi merge cu voi și va vorbi prin voi, și va lucra cuvântul Duhului Sfânt. [/COLOR]
[COLOR=blue][…][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin. (22-07-1991)[/COLOR]
Pucioșii au destule motive să mai renunțe la festivism și să fie îngrijorați. Criza economică bate la ușă, și e de presupus că nu-i va ocoli nici pe ei. “Țara strălucirilor” se îndreaptă spre o spectaculoasă eclipsă totală de … strălucire.
Tocmai ea, “[COLOR=fuchsia]țara[/COLOR][COLOR=fuchsia] strălucirilor[/COLOR][COLOR=blue], care se va arăta de la Dumnezeu peste popoare[/COLOR] …”
Tocmai ea, gazda “[COLOR=blue]începutului cel nou care va răsări peste popoare[/COLOR] …”
Tocmai ea, care “[COLOR=blue]este întâi chemată și este regină peste popoare…”[/COLOR]
Tocmai ea, menită să devină “[COLOR=fuchsia]slavă veșnică peste popoare[/COLOR]…”
Săraca, România pucioasă! Vin vremuri tare sulfuroase…
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca [/COLOR]
[COLOR=purple] 13 martie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple]Cu mulțumiri administratorilor, pentru amabila găzduire…[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
|