Subiect: cosmaruri
View Single Post
Vechi 15.03.2009, 06:30:36
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Buna!
Acum doua zile am hotarat sa zic Paraclisul Maicii Domnului in fiecare zi pt. un anume motiv. Si de atunci am avut doua cosmaruri tare urate, nici nu pot sa le explic, foarte urate in care parca simteam prezente rele. Intr-unul am visat chiar iadul, aproape imi vine sa plang cand imi amintesc. Era pur si simplu un tunel intunecat si rece care cobora tot mai adanc si locasurile erau morminte. Era cu atat mai sinistru cu cat nu existau lucruri concrete, flacari, serpi, draci ci pur si simplu un sentiment groaznic si o groaza in acel loc. Oare de ce am aceste cosmaruri acum? Imi ramane senzatia de groaza chiar si in timpul zilei. E pentru ca am incercat sa ma rog mai mult sau nu are legatura?

Este legt de motivul pentru care tu te-ai decis sa te rogi in felul asta, adica Paraclisul Maicii Domnului.
In vise este cel mai potrivit, sa nu crezi, sint inselaciuni.
Orce ispita vei ave, este lupta ta personala cu cel rau, pentru motivul stiut doar de tine.
Multa tamaie, rugaciune mai intensa, apoi va trece. Spovednia si cuminecatura te vor ajuta mult.

Daca tu ai ispitele astea, atunci s afii fericita, deoarece la sfarsit vei invinge!!!!
Nu-te fie teama, doar nu intrerupe rugaciunea.

Citat:
În prealabil postat de alinutzica Vezi mesajul
Ca sa nu mai zic, ca am inceput sa spun Tatal nostru, si niciodata nu a avut nici un efect. Cu toate astea nu m-am gandit niciodata ca Dumnezeu nu ma ajuta, ci m-am gandit mai degraba ca e un semn, sa-mi arate ca m-am indepartat de el
Asta nu este asa, Tatal Nostru te-a ajutat mult, deoarece ai scapat de rele......

Rugaciunea bate pe cel rau - deci nu te opri, nu crede in vise, doar fa rugaciunea inceputa.