Evangheliile lui Antihrist
[COLOR=purple]99. Evangheliile lui Antihrist [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Blue]- Partea I[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=Blue](Text reprodus după originalul de pe blogul noul-ierusalim.info cu acordul administratorilor)[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#993300]Motto: Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit – să fie anatema! ([/COLOR][COLOR=#993300]Galateni 1, 8-9)[/COLOR]
Am primit pentru postarea #98. un comentariu de la Ioana, care își exprima uimirea și îngrijorarea pentru acele îndrăzneli ale pucioșilor de a vorbi în numele lui Dumnezeu. Ioana ar trebui să știe că pe pământ, de regulă, ceea ce nu este interzis, este permis. Respectivii intermediari, fie că se numesc “porți”, “prooroci”, profeți”, “comunicatori”, “mediumi”, au – mai mult ca sigur – convingerea că, în virtutea acestui postulat, nimeni nu le poate interzice să spună ce vor. La urma urmei, ei sunt liniștiți în sinea lor, fiind convinși că-i învață pe oameni numai lucruri bune, ortodoxe, în consonanță totală cu mesajul biblic. Oare, așa să fie?
Dar iată ce spunea Ioana în comentariul ei:
[COLOR=purple]Ce ma mira pe mine este nerusinarea infioratoare de a pretinde ca insusi Dumnezeu vorbeste prin gura lor (a Virginiei, Mariei, Mihaelei). N-as fi crezut ca un om are asemenea cutezanta, dar iata ca are !!! Din punct de vedere psihologic nu prea inteleg ce se intampla cu aceaste prorocite. Sunt atat de schizofrenice incat ele chiar cred ca in acele momente de “gratie” aud o voce sau sunt atat de mincinoase cum numai diavolul poate fi sau sunt chiar demonizate? Daca Virginia si Maria vorbeau de multe ori in stare de incostienta, inseamna ca un duh le poseda. Dar stilul de vorbire al “duhului” era propriul lor stil de vorbire si folosea numai cunoastintele lor limitate. Ceea ce inseamna ca, de fapt, jucau teatru, ca ele vorbeau in stare de constienta dar se prefaceau ca sunt posedate de “duhul sfant”. Mihaela insa nu pretinde asa ceva. Iar stilul ei de vorbire este cu totul diferit decat al predecesoarelor, desi ea sustine ca vorbeste acelasi duh… Pai mai sinceri sunt saracii demonizati care tipa ca animalele si se zbat in spasme si apoi plang cand vad in ce stare sunt… Mai sinceri sunt acei penticostali care, posedati de un duh, tremura si “vorbesc in limbi”… Mai sinceri, dar nu mai putin periculosi.
Si mai modesti sunt aceia prin mana carora scrie un duh ce nu pretinde ca e Dumnezeu, ci doar “un duh superior” (de exemplu, in cartea “Ask and It Is Given - The Teachings of Abraham” - scrisa pt americani de doi soti care au inceput sa fie posedati de un duh). Se pare ca aceste duhuri iau diverse masti in functie de grupul tinta. Adica intre ortodocsi le vorbeste de ortodoxie, da-i rupe de biserica, implicit de spovedanie si de impartasirea cu sfintele daruri. Intre catolici le vorbeste de purgatori si de papa (vezi Vassula si altii) iar intre ametitii de americani le vorbeste de puterea mintii lor, de legea atractiei universale si de energiile pozitive si de individualism…
Trist !!! Foarte trist !!!
SA NE PAZEASCA DUMNEZEUL CEL ADEVARAT DE ASTFEL DE RATACIRI, DE INCHINARI LA dumnezei STRAINI !!![/COLOR]
Îngrijorarea Ioanei este justificată. Poate va fi surprinsă însă când va afla că fenomenul este atât de contagios, încât a ieșit de mult din granițele strâmte ale "mănăstirii” de la Glodeni – Pucioasa. Îndrăzneala pucioșilor a fost rapid pastișată, încât acum avem și alți "prooroci" (nepucioși și neputincioși) care pretind că le vorbește Dumnezeu, Maica Domnului sau îngerii din cer. Spre exemplificare, voi arăta pasaje dintr-o carte care stă să apară în librării sub numele bucolic "Mioara Domnului". Iată introducerea acestei cărți, în care se vorbește despre o altă Ioană, ceva mai spiritualizată se pare, încât e în stare să asculte până și șoaptele venite din lumea umbrelor:
[COLOR=blue]Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți![/COLOR]
[COLOR=blue]Am cunoscut-o pe Ioana în 17 iunie 2006 într-un pelerinaj la Seuca, loc unde Maica Domnului anunța oamenilor, care aveau urechi să audă, că toți trebuie să ne schimbăm viața, să ne întoarcem la Dumnezeu, să ne întărim credința. De peste 10 ani, la Seuca se întâmplau lucruri nemaiauzite. La ora anunțată venirii Maicii Domnului pe cer se întâmplau lucruri “speciale” cu Soarele, de necrezut pentru analitici. Soarele se despărțea în trei sori sau altă dată mergea dintr-o parte în alta a cerului și multe altele.[/COLOR]
[COLOR=blue]În 2007, tot în pelerinaj la Seuca, cineva din grupul nostru a îndreptat telefonul mobil spre Soare, la ora 17, când au început să bată clopotele. Atunci Soarele a început să pulseze evident și o lumină s-a desprins din Soare, a venit spre Pământ, asta de câteva ori, apoi totul a revenit la normal. Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva și nu singur ci împreună cu alți oameni![/COLOR]
[COLOR=blue]Am sunat-o pe Ioana, după ce m-am întors de la Ierusalim, dintr-un pelerinaj de Sfintele Paști. Voiam să-i dau lumănări aprinse de la Sfânta Lumină și alte mărunțele, care se aduc din locurile sfinte. Întâlnirea noastră a avut loc la Romană, într-un loc cu lume pestriță, cu foarte mult zgomot și total nepotrivit pentru trăiri spirituale. Eram bineînțeles îmbrăcată cu pantaloni (nu aveam nici o fustă, pe vremea aceea) machiată, cu părul vopsit (o să ziceți: “și ce dacă!” că așa aș fi zis și eu înainte). Mergeam la biserică de sărbători, când mă și spovedeam și mă împărtășeam. Mă străduiam să nu fac rele, să nu vorbesc urât. Mă rugam puțin, adică spuneam Tatăl nostru, când mă culcam, mai spuneam un “Doamne ajuta! ” din cînd în când și mă gândeam la Dumnezeu ca la Cel care a creat totul, dar care este departe de tot și pe care speri să-L auzi și să-L vezi atunci când pleci din lumea aceasta. Nu eram mulțumită de mine, dar mi se părea că sunt bună, că sunt corectă și că probabil Dumnezeu nu mă va considera ca facând parte dintre cei necredincioși. I-am povestit Ioanei (care era cu capul acoperit și îmbrăcată cu fustă lungă, o fata foarte modestă și firavă, dar foarte deșteaptă, luase BAC-ul cu media peste 9,50 și terminase facultatea cu brio) despre pelerinajul la Locurile Sfinte. Am vorbit vreo 20 minute și când să ne despărțim m-a întrebat dacă nu simt miros de tămâie. Am tras aer in piept și am simțit doar aerul străzii, cu fum de țigară și de mașini. Mi-a spus că trebuie să-mi facă un dar, că are un mesaj de la Maica Domnului. M-am mirat foarte tare în sinea mea. Maica Lui Dumnezeu vrea să-mi trimită un mesaj mie? Mie, păcătoasa și nevrednica? Praful și pulberea Pământului? Cine sunt eu ca să se gândească Maica Domnului la mine?[/COLOR]
[COLOR=blue]Emoția a fost maximă. Mi-a spus, în cuvinte, care erau parcă în versuri, că trebuie să mă rog mai mult, că e nevoie de mai multă rugăciune, că oamenii nu se mai roagă și că Dumnezeu are nevoie de rugăciunile noastre. Am început să plâng, de emoție, când Ioana mi-a spus că Domnul Iisus vrea să-mi transmită un mesaj. Pentru mine era prea mult. Mă gândeam cum se poate ca Dumnezeu Cel Atoatecreator, Cel Necuprins cu mintea, Însuși Dumnezeu să se coboare la mine nimicul, păcătoasa și nevrednica și să-mi vorbească chiar și prin Ioana. Până atunci credeam că Dumnezeu vorbește Sfinților, copiilor, celor curați, oricum celor mai apropiați Lui. Am reținut doar că trebuie să mă rog mai mult, că lumea nu se mai roagă și că Dumnezeu are nevoie de rugăciunile noastre ca să ne ajute, că omenirea este într-un impas. [/COLOR]
[COLOR=blue]M-am despărțit de Ioana și am plecat pe străzi, că nu mă puteam duce direct acasă. Am povestit cele întâmplate surorii mele, fiicei mele si unei prietene și am hotărât că toate acestea sunt fără comentarii. Ce poți spune după așa ceva? Evident cuvinte fără rost. [/COLOR]
[COLOR=blue]După o săptămână am invitat-o pe Ioana acasă la mine. Impreună cu fiica și sora mea ne-am așezat la masă. Ioana ne-a îndemnat să spunem Tatăl nostru, ca să binecuvînteze Dumnezeu mîncarea. După masă Ioana ne-a spus să mulțumim pentru mâncare și ne-a întrebat dacă nu vrem să spunem o rugăciune. Nu am comentat nimic, deși până atunci credeam că rugăciunile se fac în biserică sau fiecare singur în fața icoanei. Ne-a rugat să ne acoperim capul cu un batic. Fiica mea deja se retrăsese în camera ei. Am citit Acatistul Sfântului Acoperămînt al Maicii Donmului, fiecare câte un condac și un icos. După aceea ne-a transmis mesaje de la Domnul Iisus și de la Maica Domnului, în care eram îndemnate să ne rugăm mai mult și nu numai pentru noi și familiile noastre ci pentru toată lumea. Dacă vrem să le fie bine copiilor noștri să ne rugăm pentru toți copiii, mai ales pentru cei singuri și în nevoință și atunci Dumnezeu îi va ajuta și pe copiii noștri. Dacă vrem să ne facem bine să ne rugăm și pentru toți cei care suferă în lume și Dumnezeu ne va ajuta și pe noi. [/COLOR]
|