Evangheliile lui Antihrist
[COLOR=purple]99. Evangheliile lui Antihrist [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Blue]- Partea a II-a
[/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue]Ioana trebuia să facă în București, orașul patimilor și al întunericului, un grup de rugăciune, așa cum am aflat că sunt în toata țara, unde oamenii să renunțe la timpul lor pentru a se ruga pentru ceilalți oameni, pentru că timpurile sunt la sfîrșit. Acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sfânt Grup de Rugăciune[/COLOR][COLOR=blue] ne-a transformat pe toți cei care ne adunăm ca să aducem Slavă Lui Dumnezeu, să-I mulțumim pentru toate darurile din fiecare clipă, de care nici nu suntem conștienți și să ne rugăm și pentru ceilalți. La început am fost cinci persoane, apoi au mai venit unii, au mai plecat alții. Împreună, am aflat de [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sfântul Grup de Rugăciune de la Cluj[/COLOR][COLOR=blue] și de cărțile cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Comunicări Sfinte, ale Mariei Șandor[/COLOR][COLOR=blue]. Am aflat de Maica Iuliana Caragioiu, de la mănăstirea Recea și de cele 14 cărți “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Jurnalul viselor[/COLOR][COLOR=blue]“ scrise după moartea măicuței. Ea era luată în duh, în timpul slujbelor și învățată de Maica Domnului ce trebuie să facă oamenii ca să nu-și piardă sufletele. Tot la grup am aflat de cărțile scrise la 1840 de Jakob Lorber după Comunicările Domnului Iisus Hristos. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Citiți aceste Sfinte Comunicări[/COLOR][COLOR=blue], mai ales cu sufletul! Toate ne îndeamnă să ne rugăm mai mult, ca să ne salvăm sufletele după plecarea noastră din această viața, să ne purtăm cu toți oamenii așa cum am vrea să se poarte ceilalți cu noi, să ne iertăm pe noi și pe toți ceilalți, indiferent cât de mult au greșit față de noi, ca și Dumnezeu să ne poată ierta pe noi. Să dăruim mai mult celor în nevoi și nu neapărat lucrurile pe care oricum le-am fi aruncat. Să-L iubim pe Dumnezeu cu tot sufletul, din toate puterile noastre și pe aproapele nostru ca pe noi înșine și să ținem cele 10 porunci. Să ne spovedim mai des și să ne împărtășim cu Trupul și Sângele Domnului. Să ne ajute Dumezeu, pe toți, după Mare Mila Sa![/COLOR]
Va să zică, asta era. [COLOR=fuchsia]Șfintele Grupuri de rugăciune[/COLOR] de la Cluj, Tecuci, Ionești, Glodenii din Vale sau Cucuieții din Deal sunt nucleele viitoarelor biserici schismatice, pretinse a fi ortodoxe 100%, care se vor înființa în curând după modelul “Bisericii Noul Ierusalim” de la Pucioasa. Aici comunicările șfinte vor fi adunate și culese cu multă grijă în noi “biblii” și noi “evanghelii” ale lui Antihrist. Peste câțiva ani, vom auzi despre “Șfânta Maria Șandor”, “Șfânta Iuliana Caragioiu” și “Șfânta Ionica”, așa cum am auzit și despre “Șfânta Verginica” și “Șfânta Lelică Măria” de la Pucioasa. Credincioșii le vor face, bineînțeles, acatiste, copiate după acatistele Maicii Domnului, și se vor închina icoanelor lor.
După introducerea cărții, urmează titlul: [COLOR=blue]Toate Comunicǎrile[/COLOR]. Voi reproduce aici numai prima comunicare (restul sunt oarecum la fel):
[COLOR=blue]Comunicare de la Domnul Iisus Hristos - 25 07 2007 Ioana[/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouǎ tuturor! Vă binecuvântez fiicelor și binecuvântez aceastǎ casǎ, împreunǎ cu toți cei care se vor sǎlǎșlui întrânsa, ca să se roage, sǎ posteascǎ și pe Domnul sǎ-L slǎveascǎ. Este un mare adevǎr acesta, cǎci Eu v-am chemat astǎzi aici. Din porunca Mea ați venit, pentru cǎ Eu așa am binevoit, ca începând din această zi, voi sǎ vă rugați, însǎ nu doar pentru voi, ci și pentru ceilalți. Oamenii nu se prea roagǎ și [/COLOR][COLOR=fuchsia]am nevoie de suflete care sǎ mi se ofere necondiționat[/COLOR][COLOR=blue], ca Eu sǎ pot lucra, ca Eu sǎ pot sǎ fac întotdeauna Voia Mea și Planul Meu sǎ se împlineascǎ, prin fiecare din aceste suflete.[/COLOR]
[COLOR=blue]Vǎ binecuvântez sǎ fiți voi, dragele Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sufletele prin care Eu voi lucra[/COLOR][COLOR=blue], pentru a se împlini Preasfântǎ Voia Mea. Este întradevar ceea ce doresc, este ceea ce de la voi încǎ nu primesc. Este o perioadǎ de pregǎtire aceasta în care vă aflați acum. Treptat, dacǎ Ma veți asculta, din ce în ce mai mult voi veți afla, care este Preasfântǎ Voia Mea. Încet, veți simți transformarea înǎuntrul ființei voastre și apoi în exterior, în forma de manifestare. La început mai subtilǎ, iar apoi din ce în ce mai evidentǎ, încât va putea fi observatǎ atât de voi, cât și de cei din jurul vostru. Este un proces de maturizare spiritualǎ, acesta la care Eu vă chem acum, care va dura mulți ani de acum înainte, dar cu ajutorul Meu, va fi o reușitǎ. Vreau din partea voastră doar atat: “Sǎ vă străduiți mai mult!” Se poate cu Ajutor Ceresc sǎ faceți tot ce-Mi doresc. Este o chemare a sufletelor pentru suflete și din toata Puterea Cuvântului. Eu, vă chem! Veniți mai aproape! - cǎci știu că se poate. Ridicați-vǎ mai mult! - [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca sǎ vă dau tot ce am mai bun. Vreau sǎ împart cu voi tot ce am[/COLOR][COLOR=blue]. Asa, Eu voi fi bucuros, dacă voi veți primi darurile Mele și vă veți învǎța sǎ lucrați cu ele, fiind pregǎtiți în orice moment, sǎ rǎspundeți la chemarea Mea și sǎ lucrați spre mai Mare Slava Mea. Amin![/COLOR]
Expresia rugătoare “[COLOR=fuchsia]am nevoie de suflete care sǎ mi se ofere necondiționat… sufletele prin care Eu voi lucra… ca sǎ vă dau tot ce am mai bun. Vreau sǎ împart cu voi tot ce am…[/COLOR]” parcă prea seamănă la înțeles cu un pasaj din Biblie, care spunea cam așa:
[COLOR=#993300]“Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie” ([/COLOR][COLOR=#993300]Mat.4,9)[/COLOR]
De altfel, continuarea din acest pasaj ([COLOR=blue]…ca Eu sǎ pot lucra, ca Eu sǎ pot sǎ fac…[/COLOR]) arată limpede că nu este vorba aici de cel Atotputernic, ci de altcineva care e neputincios și care depinde de însoțirea omului. Și numai așa va putea: atâta vreme cât omul nu-i răspunde hotărât cu cuvintele [COLOR=#993300]Piei, satano, căci scris este:[/COLOR] [COLOR=#993300]"Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești"[/COLOR] așa cum a fost învățat de Însuși Domnul.
Și cum ar trebui să se ofere aceste suflete? Dacă am parcurs cu atenție prefața cărții, am putut vedea acolo o subtilă reclamă publicitară pentru “Comunicările cerești”, care vor aduce toate lămuririle și toate îndemnurile necesare:
[COLOR=fuchsia]Citiți aceste Sfinte Comunicări[/COLOR][COLOR=blue], mai ales cu sufletul![/COLOR]
Altfel spus: “nu mai citiți Biblia, care arată cum vorbea Dumnezeu oamenilor în trecut; citiți Șfintele Comunicări, citiți noile Evanghelii și noile Biblii, adică alcătuirile cuvântului actual al lui Dumnezeu.”
De menționat că nu numai "[COLOR=blue]Domnul Iisus Hristos[/COLOR]" i-a vorbit Ioanei cea “pneumatizată”. Ea a primit mesaje și de la "[COLOR=blue]Maica Domnului[/COLOR]" , și de la " [COLOR=blue]Șfântul Prooroc Ilie[/COLOR]", și de la "[COLOR=blue]Tatăl Ceresc[/COLOR]" și de la "[COLOR=blue]Duhul Sfânt[/COLOR]" și de la "[COLOR=blue]Șfântul Heruvim Antim[/COLOR]" și de la " [COLOR=blue]Șfântul Arhanghel Evgudiil[/COLOR]", de la "[COLOR=blue]Șfântul Ioan Botezatorul[/COLOR]", și de la "[COLOR=blue]cei trei Șfinți Ieromonahi Vasile, Grigorie și Ioan[/COLOR]", și de la “[COLOR=blue]Șfântul Arhanghel Rafael[/COLOR]”.
Majoritatea "comunicărilor cerești" din această carte se termină cu "[COLOR=blue]Amin![/COLOR]". Există însă și o excepție semnificativă. Comunicarea din 14-10-2007 se termină cu… "[COLOR=blue]Vaviov![/COLOR]" Cei familiarizați cât de cât cu aberațiile mistice ale sectanților vor recunoaște aici celebra formulă abracadabdantă de salut, lansată de cunoscutul Guru de la Tecuci, "[COLOR=blue]Profesorul Constantin Dogarul[/COLOR]".
Așchia nu sare departe de trunchi. Pare-se că dogarii au proliferat simplu: împrumutându-și unul altuia câte o doagă, după cunoscutul îndemn biblic: cel ce are două, să dea una celui ce nu are (v[COLOR=#993300]. Luca 3,11[/COLOR])
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca [/COLOR]
[COLOR=purple] 14 martie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR]
|