Invitație la comentarii
În cartea semnalată în postările precedente ni se face o invitație la comentarii pe seama unei minuni petrecute în zilele noastre. Iată ce citim așadar:
[COLOR=blue] În 2007, tot în pelerinaj la Seuca, cineva din grupul nostru a îndreptat telefonul mobil spre Soare, la ora 17, când au început să bată clopotele. Atunci Soarele a început să pulseze evident și o lumină s-a desprins din Soare, a venit spre Pământ, asta de câteva ori, apoi totul a revenit la normal. [COLOR=Magenta]Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva[/COLOR] și nu singur ci împreună cu alți oameni!
[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black] Într-adevăr, ce mai comentarii am putea face pe seama acestui fenomen ieșit din comun!!... numai că noi n-am văzut fenomenul. Dar nu-i nimic! Zice la Sfânta Carte: "Mai fericiți sunt cei ce n-au văzut, dar au crezut!"
Așa că, n-ar fi deloc deplasat să facem comentarii[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black] și noi[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black], cei care n-am văzut, dar am crezut că cei care au fost de față au văzut ceea ce au crezut. Și după aceea ne-au povestit și nouă ce-au văzut ei; adică, ceea ce au crezut că au văzut.
Și ce-au văzut? Ce-au crezut?
Pasă-mi-te, la orele 17 trecute fix, "[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]când au început să bată clopotele[COLOR=Black]", [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]"[/COLOR]cineva [COLOR=Black](inspirat de sus, fără îndoială)[/COLOR] a îndreptat telefonul mobil spre Soare.[COLOR=Black]"[/COLOR] [COLOR=Black]Îndată Soarele s-a speriat și inima a început să-i bată tot mai tare, ca unui pui de găină, [COLOR=Blue]pulsând evident[/COLOR] de emoție. Ca să se apere de radiațiile nocive ale telefonului mobil, care (zic unii) cică atacă plexul solar și fac cancer la creierul mic, Soarele a fost nevoit să riposteze, trimițând spre Pământ o săgeată de lumină. Și [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]o lumină s-a desprins din Soare[COLOR=Black] și [/COLOR] a venit spre Pământ[COLOR=Black];[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]asta a făcut-o Soarele "[COLOR=Blue]de câteva ori[/COLOR]"!!! (Pesemne că prima săgeată de lumină și-a greșit ținta)
Până la urmă[/COLOR] [COLOR=Black]"[/COLOR]totul a revenit la normal[COLOR=Black]", semn că[/COLOR] [COLOR=Black]tot ce s-a întâmplat înainte era fie anormal, fie paranormal.
Ce curaj la paranormalii ăștia! Auzi, să agreseze liniștea bietului Soare cu telefonul lor mobil!
[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]*[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Magenta] Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva[/COLOR] și nu singur ci împreună cu alți oameni!
[COLOR=Black]Curaj, fraților și surorilor! Ați văzut, nu sunteți singuri, deci lista comentariilor e deschisă.
[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]
[/COLOR]
|