Poate n-ați aflat că pucioșii au descoperit că Maica Domnului a fost timp de peste 10 ani "patroană a României". Ca să vezi, unde s-a ajuns cu privatizarea!
Vom extrage de pe situl
[COLOR=Blue]noul-ierusalim.info[/COLOR] acele pasaje care dovedesc acest lucru. Este vorba de un text, datat
22 august 1991, care a fost editat în anul 1995 în cartea "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" și apoi reeditat în anul 2006, în cartea cu același nume. La reeditare însă, porțiuni importante din acest text nu au mai apărut, ceea ce semnifică faptul că ele conțineau informații extrem de incomode pentru pucioși.
Textul original (cel din 1995) este scris cu albastru, iar modificările din text și pasajele lipsă (din ediția 2006) sunt evidențiate cu roșu. Comentariile autoarei sunt cu culoare neagră.
Textul integral al articolului se află pe acel site, la #85.
Și acum , iată textul:
[COLOR=Magenta]
Partea I:
[/COLOR]
[COLOR=blue]1271.+8.[/COLOR]Ediția 1995:
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=red]…Sfânta Treime binecuvintează temelia de[/COLOR]
[COLOR=red]început a Bisericii neadormiților și[/COLOR]
[COLOR=red]neprihăniților…[/COLOR]
[COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]Sfânta Treime este și dă putere peste lucrul care se săvârșește în hotarele acestui loc, loc care poartă în mijlocul lui piatra de început a lucrării de mântuire care va cuprinde tot pământul, căci România va fi lumină peste pământ, va fi făclia lui Dumnezeu peste cei adormiți ai acestei vremi, peste cei de sub întunericul acestei vremi. Sfânta Treime binecuvintează temelia de început a [/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=blue]isericii neadormiților și a neprihăniților. Domnul Savaot [/COLOR][COLOR=red]î[/COLOR][COLOR=blue]și întinde iubirea și binecuvântarea Sa peste lucrul mâinilor Sale care se săvârșește acum de fiii acestei lucrări. Domnul Iisus Hristos privește și binecuvintează din dreapta Tatălui cerurilor[/COLOR][COLOR=red]. B[/COLOR][COLOR=blue]inecuvintează lucrul cel viu din care va răsări înviere peste moartea care a acoperit cu negura ei făptura lui Dumnezeu. Dumnezeul Duhului Sfânt este aici și lucrează tot lucrul[/COLOR][COLOR=red], este[/COLOR][COLOR=blue] și intră după dragostea fiecăruia, intră cu puterea Sa și umple de putere pe cei ce sunt mâna Sfintei Treimi. Cei ce [/COLOR][COLOR=red]sunt[/COLOR][COLOR=blue] aici, aceia sunt mâna Sfintei Treimi, și lucrează Sfânta Treime începutul cel nou care vine de la Dumnezeu peste pământ. Slavă întru cele de sus peste acest început nou[/COLOR][COLOR=red] și[/COLOR][COLOR=blue] peste voi, pace și bunăvoire de acum și peste toți vecii[/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue] Binecuvântat să vă fie lucrul mâinilor voastre în toată vremea lucrului cel de aici, căci în această vreme nu mai sunteți voi, ci este Dumnezeu în voi. Binecuvântare cerească de la Maica Domnului Iisus Hristos, căci ea este [/COLOR][COLOR=red]patroana[/COLOR][COLOR=blue] României, [/COLOR][COLOR=red]căci [/COLOR][COLOR=blue]România poartă nume nou.[/COLOR]
(Notă: Care este acest nume și ce relevanță are el la scară mondială? În lipsa unei publicități adecvate, această manevră ieftină a rămas un simplu artificiu verbal al pucioșilor, circumscris propriilor lor idealuri oculte. De atunci, adică de 14 ani încoace, omenirea continuă s-o denumească pe România… tot România) [COLOR=blue] Sfânta Treime binecuvintează pe Verginica și împuternicește duhul ei, căci ea are mare trecere în vremea aceasta și în vremea ce vine. Sfânta Treime privește lucrul și rodul lui Verginica și slobozește cuvânt viu și râu de înviere și de întrupare a[/COLOR][COLOR=red]l[/COLOR][COLOR=blue] lucrului cel nou, slobozește izvor nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR][COLOR=blue]
.[/COLOR]
(Notă: Deci, izvorul de înviere și viață curge [COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR])[COLOR=blue] Dumnezeu împuternicește pe Verginica peste tot lucrul ce se lucrează acum în aceste hotare binecuvântate și alese pentru lucrul cel din vârful unghiului, pentru izvorul vieții care curge [/COLOR][COLOR=fuchsia]din tronul lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] Cuvântul[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR]
(Notă: Deci, izvorul de înviere și viață nu curge [COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR], ci [COLOR=fuchsia]din tronul lui Dumnezeu[/COLOR]. Afară doar dacă [COLOR=fuchsia]duhul lui Verginica[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]tronul lui Dumnezeu[/COLOR] nu sunt unul și același lucru…)
[COLOR=red]…Uitați-vă cum depărtez piedicile toate, cum vă[/COLOR]
[COLOR=red]aduc de la cer timp însorit…[/COLOR]
[COLOR=red]“ Iată, uitați-vă… uitați-vă cât lucru iese într-o zi și fiți atenți bine, fiți cu toții atenți cum pun timpul sub supunerea voastră, că fiecare lucru nu întârzie să vină și vine la vreme, iubiții Mei. Lucrez cu voi, lucrez să vă înlătur osteneala și neputințele și piedicile și lucrez să vă înflăcărez dragostea pentru lucrul ce îl avem de împlinit. Și voi lucra și mai văzut, veți vedea că voi lucra…[/COLOR]
[COLOR=red]…Fiilor, iată ce vă spun: folosiți untdelemnul cel binecuvântat de Dumnezeu și faceți-vă hrană gustoasă că Mă uit la voi și nu-Mi place frământarea voastră. [/COLOR]
(Notă: Un semnal alarmant că între pucioși deja a intervenit nemulțumirea și dihonia. Întrucât imaginea de familie promovată spre exterior, care deborda de pace și de armonie, era în pericol de a fi compromisă, liderii pucioși au găsit cu cale că acest pasaj care demasca trista realitate a începuturilor “[COLOR=blue]lucrului cel nou[/COLOR]” ar fi mai bine să dispară cu totul. În consecință, în ediția din anul 2006 acest text “s-a evaporat” cu totul.)[COLOR=red] Dragostea este mai presus decât această frământare care vă umple de griji și care vă obosește pacea și duhul. Nu acestea să nu le călcați, ci altele se cer când lucrați la această lucrătură. Mă uit la voi că nu mai știți ce să mai puneți pe masă și binecuvântat să vă fie untdelemnul lui Dumnezeu. E lucru cu greutate aici, nu e de glumă copiii Mei. Fiți înțelepți și fiți de la Mine întru toate. Lăsați numai cum spun Eu [/COLOR]
(Notă: Liderii pucioși își reconfirmă autoritatea absolută față de adepți, care vor fi numiți în mod semnificativ “[COLOR=red]cei mititei, cei tinerei, care sunt acum în formare[/COLOR]”, pentru a le înăbuși din fașă orice inițiativă personală )[COLOR=red]și să nu fiu în strâmtorare între voi când voiesc Eu la voi. Nimic nu-i mai înalt ca pacea, ca iubirea, ca mulțumirea întru Dumnezeu.. Fiți întru Mine, fiți întru voile Mele. Eu voiesc bine la voi și peste voi. Voiesc să stau de vorbă în zilele ce vin cu cei mititei, cu cei tinerei, care sunt acum în formare, care trebuie să înțeleagă cum este Dumnezeu acum și cum este lucrul lui Dumnezeu aici. Am să vin spre ei cu un cuvânt ceresc. Copiii Mei, strigați la Mine în orice lucru ce îl aveți de împlinit. Sunt aici și voiesc să vă aud că vorbiți cu Mine. Uitați-vă cum depărtez piedicile toate, cum vă aduc de la cer timp însorit, cum lucrez la vreme tot lucrul cu voi…[/COLOR]
[COLOR=purple]
[/COLOR]