View Single Post
Vechi 16.03.2009, 01:09:57
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

[SIZE=3][COLOR=black]PSALMUL 5 :[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Un psalm al lui David; mai-marelui cantaretilor, pentru instrumente de suflat[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]1. Graiurile mele asculta-le, Doamne ! Intelege strigarea mea ![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]2. Ia aminte la glasul rugaciunii mele, Imparatul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine ma voi ruga, Doamne ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]3. Dimineata vei auzi glasul meu; dimineata voi sta inaintea Ta si ma vei vedea.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]4. Ca Tu esti Dumnezeu, Care nu voiesti faradelegea, nici nu va locui langa Tine cel ce vicleneste.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]5. Nu vor sta calcatorii de lege in preajma ochilor Tai. Urat-ai pe toti cei ce lucreaza faradelege.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]6. Pierde-vei pe toti cei ce graiesc minciuna; pe ucigas si pe viclean il uraste Domnul.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]7. Iar eu intru multimea milei tale voi intra in casa Ta, inchina-ma-voi spre sfant locasul Tau, intru frica Ta.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]8. Doamne, povatuieste-ma intru dreptatea Ta, din pricina dusmanilor mei ! Indrepteaza inaintea mea calea Ta.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]9. Ca nu este in gura lor adevar, inima lor este desarta; groapa deschisa grumazul lor, cu limbile lor viclenesc.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]10. Judeca-i pe ei, Dumnezeule; sa cada din sfaturile lor; dupa multimea nelegiuirilor lor, alunga-i pe ei, ca Te-au amarat, Doamne.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]11 Si sa se veseleasca toti cei ce nadajduiesc intru Tine; in veac se vor bucura si le vei fi salas lor, si se vor lauda cu Tine toti cei ce iubesc numele Tau.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]12. Ca Tu vei binecuvanta pe cel drept, Doamne, caci cu arma bunei voiri ne-ai incununat pe noi. [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]PSALMUL 6 :[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Un psalm al lui David; mai-marelui cantaretilor, pentru instrumente cu coarde [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]1. Doamne, nu cu mania Ta sa ma mustri pe mine, nici cu urgia Ta sa ma certi.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]2. Miluieste-ma, Doamne, ca neputincios sunt; vindeca-ma, Doamne, ca s-au tulburat oasele mele.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]3. Si sufletul meu s-a tulburat foarte, si Tu, Doamne, pana cand ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]4. Intoarce-Te, Doamne; izbaveste sufletul meu, mantuieste-ma, pentru mila Ta.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]5. Ca nu este intru moarte cel ce Te pomeneste pe Tine. Si in iad cine Te va lauda pe Tine ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]6. Ostenit-am intru suspinul meu, spala-voi in fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele asternutul meu voi uda.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]7. Tulburatu-s-a de intristare ochiul meu, imbatranit-am intre toti vrajmasii mei.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]8. Departati-va de la mine toti cei ce lucrati faradelegea, ca a auzit Domnul glasul plangerii mele.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]9. Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugaciunea mea a primit.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]10. Sa se rusineze si sa se tulbure foarte toti vrajmasii mei; sa se intoarca si sa se rusineze foarte degraba.[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeul nostru[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeul nostru [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeul nostru [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste, [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black][SIZE=3]PSALMUL 7 :[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=black][SIZE=3]Un psalm al lui David, pe care l-a cantat Domnului, pentru cuvintele lui Husi, fiul lui Iemeni[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=black]1. Doamne, Dumnezeul meu, in Tine am nadajduit. Mantuieste-ma de toti cei ce ma prigonesc si ma izbaveste,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]2. Ca nu cumva sa rapeasca sufletul meu ca un leu, nefiind cine sa ma izbaveasca, nici cine sa ma mantuiasca.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]3. Doamne, Dumnezeul meu, de am facut aceasta, de este nedreptate in mainile mele,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]4. De am rasplatit cu rau celor ce mi-au facut mie rau si de am jefuit pe vrajmasii mei fara temei,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]5. Sa prigoneasca vrajmasul sufletul meu si sa-l prinda, sa calce la pamant viata mea si slava mea in tarana sa o aseze.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]6. Scoala-Te, Doamne, intru mania Ta, inalta-Te pana la hotarele vrajmasilor mei; scoala-Te, Doamne, Dumnezeul meu, cu porunca cu care ai poruncit,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]7. Si adunare de popoare Te va inconjura, si peste ea la inaltime Te intoarce.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]8. Domnul va judeca pe popoare; judeca-ma, Doamne, dupa dreptatea mea si dupa nevinovatia mea.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]9. Sfarseasca-se rautatea pacatosilor si intareste pe cel drept, Cel ce cerci inimile si rarunchii, Dumnezeule drepte.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]10. Ajutorul meu de la Dumnezeu, Cel ce mantuieste pe cei drepti la inima.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]11. Dumnezeu este judecator drept, tare si indelung-rabdator, si nu Se manie in fiecare zi.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]12. De nu va veti intoarce, sabia Sa o va luci, arcul Sau l-a incordat si l-a pregatit.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]13. Si in el a gatit unelte de moarte; sagetile Lui pentru cei ce ard le-a lucrat.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]14. Iata, a poftit nedreptatea, a zamislit silnicia si a nascut nelegiuirea.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]15. Groapa a sapat si a adancit-o, si va cadea in groapa pe care a facut-o.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]16. Sa se intoarca nedreptatea lui pe capul lui si pe crestetul lui silnicia lui sa se coboare.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]17. Lauda-voi pe Domnul dupa dreptatea Lui si voi canta numele Domnului Celui Preainalt. [/COLOR][/SIZE]