Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga
Pai toti preotii recomanda Sfanta Scriptura, dar nu si talcuirea ei dupa capul fiecaruia, doar sectarii cred ca pot sa talcuiasca dupa capul lor desi mult adevar nu poate sa fie in aceste secte aparute peste ocean ca ciupercile dupa ploaie...care n-au macar un pic de istorie ce sa mai vorbim de succesiune apostolica
|
Eu am avut doua discutii publice (fara voia mea) cu doi preoti care nu cunosteau Sfanta Scriptura (doar vag). Cum puteau acestia sa recomande Sfanta Scriptura? Iar ca ei cred ca sunt destui.
Referitor la istoria cu care va tot laudati: la ce va foloseste? Mantuirea se obtine prin credinta personala in jertfa Domnului Iisus Hristos. Crestinismul nu se mosteneste ci se descopera. Istoria dvs. pot sa o cred sau sa o contest; nu are nici o relevanta. Si apoi, ce s-ar fi intamplat daca primii crestini ar fi gandit la fel si ar fi preferat sa ramana in biserica istorica a fariseilor? Ce s-ar fi intamplat daca "secta crestina"(asa era considerata pe vremea primilor crestini) nu s-ar fi infiintat?