Subiect: Exorcismul
View Single Post
Vechi 16.03.2009, 20:35:47
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am văzut oameni posedați.Am mers la o mănăstire unde se citesc moliftele Sfântului Vasile cel Mare.În fața mea era o femeie care la prima vedere părea obișnuită.Cănd a început părintele să blesteme pe cel rău spatele femeii se mișca parcă umbla ceva pe sub piele iar din corpul ei se auzea un horcăit care ne-a umplut de frică.Ne-am ridicat și am mers mai în spate.a rămas singură lângă părinte care atunci când a terminat i-a spus să meargă în chilie la dânsul și de altă dată să-i spună că are probleme ca să nu mai sperie oamenii.
Altă dată am fost găzduiți mai mulți pelerini la o familie de creștini.Eram cam 2o într-o cameră.Nu puteam să dorm. M-am sculat,am aprins o lumânare și am început să citesc din Psaltire.După puțin timp o femeie a început să strige "nu mă chinui,pleacă de la mine etc..."Se zbătea și tremura.S-au trezit toți,am stropit-o cu aghiazmă și cu greu și-a revenit.A doua zi nu știa nimic dar ne-a mărturisit că deseori pățește așa mai ales când cineva din casă se roagă.
Cănd mergi pe la mănăstiri și seara dormi acolo, auzi tot felul de povestiri.
O femeie mai în vârstă ne-a spus că atunci când cineva este posedat de duhuri necurate și sărută pe gură pe cineva, aceea persoană devine la rândul ei purtătoare de duhuri necurate.Tot aceea femeie a mai spus că atunci când o femeie are o relație intimă cu un preot aceasta devine în scurt timp posedată.
Eu nu știu cât adevăr sau cât basm este în cele spuse de aceea femeie dar cred că este bine să fim cu băgare de seamă căci răul există.
Reply With Quote