17.03.2009, 07:08:24
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
[SIZE=3][COLOR=green]Psalmul credintei mele... autor Mihai LEONTE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]PSALMUL CREDINȚEI MELE[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Doamne când voi ajunge în fața TA, eu fiul TĂU Mihai să mă judeci, să nu mă întrebi dacă am crezut în TINE? TU știi prea bine că am crezut în puterea TA, căci mi-ai fost întotdeauna pavăză și sfătuitor, altfel n-aș fi putut ajunge să merg până aici.
Când eram singur, foarte singur, doar Tu mi-ai fost alături întărindu-mi credința. Știu că sufletul curat al mamei, TE-A rugat să nu mă lași în brațele deznădejdii. M-ai pus la încercări pentru a vedea cât sunt de slab, dar nu m-ai lăsat să cad.
Mi-ai dăruit putere și mi-ai luminat calea, arătându-mi drumul pe care să merg. Întotdeauna TE-AM ascultat cu o evlavie ascunsă, fără să mă arăt semenilor. Atunci când am putut ȚI- am ridicat rugi și TE- am slăvit. Am greșit, dar TU ca un TATĂ iubitor m-ai iertat, și iarăși m-ai îndrumat spre lucrurile bune. Pentru asta sunt foarte fericit.
ÎȚI MULȚUMESC DOAMNE CĂ M-AI ÎNȚELES. EU AM CREZUT ÎN TINE. CEI CARE CRED ÎN TINE VOR AVEA PAZA TA.
APĂRĂ-MĂ DOAMNE PÂNĂ LA CAPĂT, PE MINE ȘI PE URMAȘII URMAȘILOR MEI. AMIN.[/COLOR]