Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Aminteste-ti contextul; altfel spui jumatate de adevar, care prin omisiune tot MINCIUNA e.
|
Este a nu stiu cat-a oara cand incercati sa ma faceti mincinos. Dumnezeu mi-e martor ca parintele a rostit acele cuvinte care m-au socat (nu mai repet cuvintele). Contextul nu schimba cu nimic grozavia "sfatului" pe care l-am primit. Ca orice crestin, i-am marturisit parintelui pacatele pe care le faceam (bautura, petrecerile, etc.). I-am marturisit si faptul ca am inceput sa citesc Sfanta Scriptura. Aveam nevoie de o incurajare. Este foarte usor sa incepi sa citesti Sfanta Scriptura, apoi sa vina diavolul si, sub diferite pretexte (ex:Scriptura este pentru initiati, este greu de citit, daca o incepi si n-o studiezi pe toata faci un mare pacat, sunt atatea lucruri de facut-nu este acum timpul pentru Scriptura, etc.) sa te faca sa lasi la o parte Cuvantul lui Dumnezeu. Eu chiar oscilam intre Sfanta Scriptura si petreceri bahice.
Multumesc lui Dumnezeu ca gasit un mijloc sa ma scoata din mocirla in care traiam si sa-mi puna in mana Cuvantul dadator de viata.