Rugaminte
„Nu-mi spune nimic….Iti cunosc mizeria, necazurile, luptele si ispitele sufletului tau, asa cum esti tu !Da-mi inima ta!Daca o sa astepti sa devii un inger ca sa mi te daruiesti intru iubire, atunci n-ai sa ma iubesti niciodata.
Chiar cand esti las , fricos, neincrezator in implinirea dragostei si in savirsirea dragostei si a sfinteniei, chiar cand ai sa recazi in acele pacate pe care nu ai vrea sa le mai faci, Eu nu iti dau voie sa nu MA iubesti. Iubeste-Ma asa cum esti tu!
In orice moment si in orice situatie te-ai afla, in credinciosie sau tradare, in ravna sau in uscaciune, tu iubeste-Ma asa cum esti .Eu vreau sa Ma poti iubi din putina si saraca ta inima.
Daca voi astepta pana cand vei fii desavarsit , atunci n-ai sa M iubesti niciodata. N-as putea Eu , oare , sa fac din fiecare nisip un sarafim?!Un inger care sa straluceasca de curatie si dragoste?
Nu sunt Eu Domnul Dumnezeu care am creat toate si pot totul?Omule, ti-ai dat tu viata ptr lume din dragoste ptr oameni, sau ai murit di iubire ptr Mine?Atuncidin ce motiv nu Ma lasi sa te iubesc?Fiul Meu , lasa-Ma sa te iubesc, Eu iti vreau inima, care este locasul Meu .
Desigur , cu timpul am sa te schimb , insa chiar pana atunci, iubeste-Ma asa cum esti tu, fiindca Eu te te iubesc cu toate ca esti asa.Eu vreau dragostea ta ptr Mine sa se nasca din putina si saraca ta inima ; din adanculneputintei si al murdarieitale.Eu te iubesc si cand esti slab si necurat.
Nu vreau o dragoste izvorata si hranita din mandria „virtutilor” tale, ci dintr-o inima smerita pe care o poti curatii oricand. N-am nevoie de talentele tale, de intelepciunea ta . Eu vreau doar sa Ma iubesti si sa lucrezi cu dragoste ptr Mine.
Nu”virtutile „tale doresc; daca ti le-as da , tu esti asa de slab si mandru, incat as hranii amorul tau propriu si nu Mai cinstii pe Mine. Deci ele sa nu fie un motiv ptr care tu nu Ma cauti si stai linga Mine . Apropie-te cu dragoste!
Unui fier negru flacarile unui foc nu numai i-ar curata rugina, dar l-ar face incandescent. Iubeste-Ma deci, si pacatele se vor arde, si tu vei fi fericit.
Iubeste-Ma nu numai ca sa fii curat, asta ar fi din nou o mandrie ptr tine , ci ptr ca Eu vreau sa odihnesc in inima ta. Deci nu te mai ingrijora de asta.
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
|