View Single Post
Vechi 18.03.2009, 08:23:56
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Vasinec, tu chiar nu vezi ca nu se hraneste nimeni din postarile tale? Cunosti ce se intampla cu o mancare care sta prea mult in vase, se strica. Mi-ar parea rau sa stiu ca nu-ti dai seama ca a inceput sa miroasa a stricaciune si in loc ca tu sa o arunci, te hranesti in continuare din ea. Nu mai incerca sa ne pui la masa, se vede din departare ca mancarea ta nu e gatita dupa "reteta" lui Hristos.
Nici nu trebuie sa se hraneasca cineva cu postarile mele. Multe dintre ele nu sunt decat o simpla implicare in balacareala de pe aceste topicuri. Prin astfel de postari, urmaresc doar sa devin incomod pentru "inteleptii" care-si permit sa-i judece pe "rataciti" sau "sectari", recurgand la neadevaruri. Cred ca si pe dvs. va incomodez, domnule Costel. Tare v-ar mai place sa injectati ceva venin in stilul dvs. mieros. Nu-mi plac deloc astfel de metode perfide. Prefer vorbe spuse clar, pe fata. Pe acest forum este o persoana care, o data, mi-a raspuns asa cum a simtit, fara dulcegarii. Cand i-am pus o intrebare enervanta, in care ii ceream sa-mi spuna ce patesc daca eu nu procedez intr-un anumit fel, mi-a raspuns sec:"te ia dracul". Pe un astfel de om l-as vrea ca prieten. I-am urmarit postarile (am mai avut chiar si unele dialoguri) si am observat ca este un om foarte bine pregatit si cu bun simt. Nu a venit cu minciuni sau insinuari mincinoase la a adresa "sectarilor".

Sunt si discutii cu teme stabilite in care am incercat sa fiu pe subiect si sa nu tin seama de rautatile celor cu care intram in dialog. As prefera astfel de dialoguri: pe subiecte teologice, fara sa tinem seama de confesiunea din care facem parte.
Reply With Quote