View Single Post
Vechi 18.03.2009, 15:10:41
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Acuma se mai limpezesc un pic apele, alminteri tulburi, din jurul tau, Vasinec. Esti in situatia "anilor de miere" cu mai noii tai frati adventisti. Ce se va intampla cand si astia vor raspunde gresit (dupa judecata ta) la o intrebare dificila? O sa te indepartezi si mai mult de adevar, (poate, de ce nu, martorii lui iehova, ca astia sunt si mai "avansati" in manipularea oamenilor ignoranti cu ajutorul Bibliei)?
Ti-am citit postarile cu atentie si am ajuns la urmatoarele concluzii:
Se prea poate sa fi un om care cauta cu sinceritate un raspuns la marile intrebari ale unanitatii generice. Ceva te-a ranit adanc altfel nu-mi explic apostazia ta si incercarile de a ne demonstra noua ca ai ajuns la adevar si noi ne aflam in ratacire ( manifestare a frustrarii "compensatoare"). Daca te-a dezamagit candva un ortodox (fenomen care mai e cunoscut sub numele de sminteala) asta nu inseamna ca Ortodoxia e o spiritualitate falsa si nici ca cei care ti-au asistat mai eficient criza spirituala sunt in posesia adevarului. Faptul ca nici macar nu reusesti sa fi coerent in apararea doctrinelor la care ai aderat dovedeste starea ta de confort psihic provizoriu si ca de fapt nu ai primit vindecarea ci doar remedii temporare de tipul analgezicelor.

PS- Ca sa-mi dovedesti ca am dreptate urmatoarea ta postare va fi una de "aparare disperata" a propriilor optiuni insotite de noi atacuri impotriva celor care joaca rolul ingrat al obiectului razbunarii tale mentale.
Reply With Quote