View Single Post
Vechi 18.03.2009, 15:24:15
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Serios, BogdanF2, daca vrei sa faci din asta o discutie interesanta, macar vino cu ceva cu adevarat interesant, nu cu pilde si platitudini de pe abtibilde.

Sti ce m-am intrebat tot timpul? daca ateii nu cred in Dumnezeu, de ce nu sunt nepasatori fata de cele ale credintei? de ce lupta cu cei care cred? sa-i "convinga" ca nu este Dumnezeu? de ce lupta impotriva cuiva care nu exista?

Exista in societatea de azi discursul cum ca fiecarui om ii trebuiesc respectate convingerile, uite, eu personal nu-i urasc si nu-i disconsider pe oamenii care doresc sa fie atei, e alegerea lor, dar in mijlocul unor astfel de oameni daca pomenesti ca tu crezi in Dumnezeu esti luat drept, superficial, cu o inteligenta mica , medie, superstitios, ne deschis sa accepti "descoperirile stintifice" despre lume si viata (daca e sa fim logici, multe sunt de-a dreptul amuzante) si asa mai departe
Chiar dumneata domnule scrabble, ai dus o adevarata cruciada aici pe forum impotriva crestinismului, de ce totusi? mie mi s-ar parea o pierdere de vreme si un lucru in zadar sa stau pe forumuri ateista si sa postez
Eu sunt de parere ca ateismul nu este doar necredinta si indiferenta fata de Dumnezeu, ci este mai degraba o lupta impotriva conceptului de divinitate, de credinta, de religie, cu toate consecintele care decurg din aceasta
Asta nu este o teorie a mea ci o constatare empirica pe care am facut-o de-a lungul timpului

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote