View Single Post
Vechi 18.03.2009, 15:43:08
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maniucu Vezi mesajul
[SIZE=3]S-au auzit peste timp numeroase voci care sustineau ceva de genul: "Locul femeii e la cratita!". Trecand peste cinismul ingrozitor al sus-amintitului mod de a gandi, aplicarea in practica a acestor tipuri de replici este chiar ilegala.[/SIZE]
[SIZE=3]Faptul ca o majoritate covarsitoare vede in continuare femeia la "cratita", cu un buget de timp prea mic pentru a se mai ocupa si de cariera, pare oarecum firesc in raport cu mentalitatea generala. [/SIZE]
[SIZE=3]Multe femei isi doresc sa nu-si lipseasca copii de afectiunea de care acestia au nevoie si atunci renunta la a avea un serviciu. Altele aleg la o anumita varsta sa se ocupe de cariera lor si dupa o vreme ajung sa-si doreasca sa aiba un copil. Simt aceasta lipsa in viata lor si incearca sa recupereze timpul pierdut.[/SIZE]
[SIZE=3]O femeie care munceste, trebuie sa renunte la a fi mama? Chiar exista o incompatibilitate intre implinirea femeii pe plan familial dar si profesional? Norocoasele au gasit calea de mijloc, dar multe femei (mai ales cele tinere) mai au astfel de probleme. Tinerele trebuie sa renunte la munca lor (in care au investit mult) in momentul in care vine pe lume primul copil. Sigur, un copil inseamna ceva extraordinar, dar chiar sa insemne asta ca mama nu mai poate avea o activitate sociala?[/SIZE]
[SIZE=3]Nu mai este demult o noutate faptul ca rolul jucat de femei in societatea moderna este din ce in ce mai important. Raman insa probleme legate de prejudecatile cu care acestea trebuie sa lupte si mai ales problemele legate de propria persoana. Cu toate acestea, multe dintre femei nu vad nici un impediment in a imbina cariera cu viata de familie. [/SIZE]
Îmi pare rău dacă te-am supărat cu postarea mea.Eu nu am reuși să fiu o mamă chiar atât de bună și regret fiecare secundă pe care am risipit-o nefiind lângă copilul meu și încercând să rezolv problemele altora.După ce s-a făcut mare aveam suficient timp pentru carieră și încă mai am dar chiar nu mă mai interesează.Într-o zi mă vei înțelege.Doamne ajută dragă Manuela.
Reply With Quote